merak ediyorum nasıl bir acıkmışevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
|
merak ediyorum nasıl bir acıkmışevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
teşekkürlerevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
teşekkürlerevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
Bakalımevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
bakalımevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eywevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımevet arkadaşlar bu gün bulduğum açıkla sınırsız takipçi atabiliyorsunuz kendinizehemde bedava
hocamız cevabı vermişdostum bu bir açık değil , tamamlanmasını bekleyin uyarısı linkler çakışmasın diye şart , aynı anda 20 kerede yapsan başlangıç sayısı aynı kalacak 100 takipçinde olsa max 110da bitirecek , boşa uğraşma yani çünkü hep 110'a stoplar atana kadar
Aktiflik
Seviye
Deneyim