Gönderilme Tarihi: 13 May 2025 #1 bayodunn bayodunn 27 Ara 2024 22 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba, Takipçi ve Takip ettiğim kişi listesini bu şekilde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hesabimi gizliye almadan
Merhaba, Takipçi ve Takip ettiğim kişi listesini bu şekilde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hesabimi gizliye almadan
Gönderilme Tarihi: 13 May 2025 #2 Graves Graves Karanlık Özgürlüktür Moderator 9 Eki 2024 10,488 Mesaj TIM Görevleri 2 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba galiba sınırlı kişiler özel kapamıyor baktıö bende yoktu
Gönderilme Tarihi: 13 May 2025 #3 bayodunn bayodunn 27 Ara 2024 22 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Phobos' Alıntı: Merhaba galiba sınırlı kişiler özel kapamıyor baktıö bende yoktu Genişletmek için tıkla ... Evet hocam kimisi mavi tik alinca oluyor diyor kimisinde kendiliginden aktif olmuş bakalim arastırıyorum tesekkürler
Phobos' Alıntı: Merhaba galiba sınırlı kişiler özel kapamıyor baktıö bende yoktu Genişletmek için tıkla ... Evet hocam kimisi mavi tik alinca oluyor diyor kimisinde kendiliginden aktif olmuş bakalim arastırıyorum tesekkürler
Gönderilme Tarihi: 13 May 2025 #4 Zaza Kral Zaza Kral “Düşün düşme, düştün düşünme” Kimsenin Olmadığı Yerde 14 Mar 2024 1,215 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: bayodunn' Alıntı: Merhaba, Takipçi ve Takip ettiğim kişi listesini bu şekilde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hesabimi gizliye almadan Genişletmek için tıkla ... reels derleme gibi zamanla yavaş yavaş kullanıcılara aktif ediliyor beklemek lazım.
bayodunn' Alıntı: Merhaba, Takipçi ve Takip ettiğim kişi listesini bu şekilde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hesabimi gizliye almadan Genişletmek için tıkla ... reels derleme gibi zamanla yavaş yavaş kullanıcılara aktif ediliyor beklemek lazım.
Gönderilme Tarihi: 14 May 2025 #5 bariscan1 bariscan1 31 Mar 2025 272 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: bunu bende yapmaya calistim olmuyor