Herkese selam. Sadece sormak istedim. İş elbiseleri satıyorum. Bazı hedef kitlelerim var, mesela doktor ve hemşireler, aşçılar, güvenlikler vs. vs. Ben bunların meslek odaları, federasyon veya dernek gibi organize gurupların databaseni ve aslında üye listelerini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Sallıyorum Ankara Aşçılar Federasyonu (böyle bir yer yok ama bunun gibi demek istedim) Bana telefon ve mailleri lazım.
Aslında yaptığım kötü bir şey de değil. Ben bu kişilere ürün resmi attığımda muhtemelen çok memnun olacaklar. Ancak oda, birlik, dernek yöneticileri üye listelerini vermek için ya para istiyor, ya bir rüşvet istiyor yada buna benzer beklentileri var. Ben bu meslek gruplarının mail ve telefonlarına ulaşmalıyım.
Böyle bir imkan var mı yada bu konuda bana önerebileceğiniz, yol gösterebileceğiniz bir şey var mı?
Teşekkürler.
Aslında yaptığım kötü bir şey de değil. Ben bu kişilere ürün resmi attığımda muhtemelen çok memnun olacaklar. Ancak oda, birlik, dernek yöneticileri üye listelerini vermek için ya para istiyor, ya bir rüşvet istiyor yada buna benzer beklentileri var. Ben bu meslek gruplarının mail ve telefonlarına ulaşmalıyım.
Böyle bir imkan var mı yada bu konuda bana önerebileceğiniz, yol gösterebileceğiniz bir şey var mı?
Teşekkürler.