Hoşgeldin Misafir

Tales Of Arise Altın Şelaleler

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güneydeki bir sonraki bölgeyi ve kuzeydeki çıkmaz sokağı görmek için haritanızı açın. Üst Düzey İç, Üst Düzey Dış yola götürür. Çıkmazı kuzeye götürün ve yol boyunca Law'ın harita eylemiyle kayayı yok edin. Kayanın arkasında Dohalim için Earth Cape Ekipmanı içeren kırmızı bir hazine sandığı var. Şimdi güneye gitme ve bir sonraki alana, Üst Düzey Dış Cepheye giden merdiveni tırmanma zamanı. Burada bir tüccar ve ilerlemeden önce kullanmanız gereken bir Şifa Işığı var.

Patron Savaşı: Meria Phein​

Meria Phein toprak elementine karşı zayıftır. Neyse ki Law'ı kullanarak onu gökten indirebilir ve ölümüne yumruklamaya devam edebilirsiniz. Bu patron dövüşünün gerçekleştiği savaş, serbestçe manevra yapabileceğiniz geniş bir uçurumdur. Meria Phein ne zaman uçarsa, inmek istediğinde takımınıza doğru inmeye çalışır. Büyük savaş alanı, ekibinizin bu saldırıları kolayca atlatmasını sağlar, bu yüzden uçarken hareket etmeye devam ettiğinizden emin olun.

Meria Phein'in Zayıf Noktası göğsünde bulunabilir. Tüm aktif partinizi dünya tabanlı saldırılarla donatmak, onun sendelemesine neden olmanızı kolaylaştırır. Alphen ve Dohalim, birkaç toprak elementi saldırı sanatıyla donatılmış oldukları için mükemmel adaylardır.

Onu yendikten sonra, yol boyunca ilerleyin ve kuzeydeki merdivenden yukarı çıkın. Gerçekten eğlenceli bir sahne izlemek istiyorsanız, sağdaki yolu seçin ve aşağı atlamayı seçin (merdivenden inmek yerine). Dipte olduğunuzda, sudaki Orange Gel ve Somon x1'i alın. En altta da Red Rosemary var. Şimdi gerçekten, gerçekten, gerçekten uzun merdiveni geri alın. En üstte, Ağır İkram içeren sandığı açın. Binaya girin ve Üst Seviyeye ulaşmak için başka bir merdivene tırmanın ve Master Artifact'in Davullarını içeren kırmızı bir hazine sandığı açın. Şimdi sarı hikaye işaretçisiyle Üst Düzey Çıkışa atlayın. Şimdi devam edebilirsiniz.