Hoşgeldin Misafir

Tales Of Arise Gilanne Ormanı

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zacarania, Gilanne Woodlands içindeki araziyi koruyan bitki benzeri bir canavardır. Havadaki bir düşman olarak, bu yaratığa isabet etmek zordur, ondan uzanan uzantılar birincil hedeflerinizdir. Önümüzdeki savaş için kendinizi kucaklayın. Yine de çok kötü değil. Bu patron, Zacarania, rüzgar elementine karşı zayıftır. Rinwell'in Gusty Nail'ini Cyclone'a dönüşmesi için sakladım ve kullandım ve patronun işini dakikalar içinde çabucak yaptım. Alphen'in Ateş Pençesi silahını tüccarda döverek yapmak da iyi bir fikirdir. Boomy takviyelerini çağıracak, ancak Shionne'nin onları kolayca yok eden savaş eylemi ortaya çıkmadıkça genellikle onları görmezden geldim.

Patronu bir hamur haline getirdikten sonra, çatalda sağda Beast Tail x2 içeren mavi bir sandık var, daha fazla ara sahneyle karşılaşmak için sarı işarete doğru devam edin.

Patron Savaşı: Kisara​

Kaptan Kisara biraz sürpriz olabilir. Kisara, Elde Menancia'ya hizmet eden bir muhafızdır; Law'ın yetenekleriyle bile kırılması zor olan ağır bir kalkanı var. Fazla saldırmaz; çoğunlukla, o sadece savunur. Koruması kırıldığında, Kisara yere diz çökecek. Bu, onu saldırılarınıza maruz bırakır, bu nedenle Law, Alphen veya Shionne için oldukça yüksek bir Penetrasyon statüsüne sahip olmak, karşı saldırı korkusu olmadan daha kolay önemli hasara neden olmanızı sağlar. Dövüş bitene kadar elindeki her şeyle onun üzerine ağla. Gold Dust Cats'in saklandığı yerde bir ton daha ara sahne ortaya çıkacak.​

Gold Dust Cats saklanma yerinde, Treat içeren mavi bir hazine sandığı bulacaksınız. Altın Toz Kedileri sığınağını terk edin. Gilanne Woodland girişinden yürüyebilir veya girişe hızlı seyahat edebilirsiniz. Viscint'e döndüğünüzde, Razum Taş Ocağı'na gidiyor.