Zacarania, Gilanne Woodlands içindeki araziyi koruyan bitki benzeri bir canavardır. Havadaki bir düşman olarak, bu yaratığa isabet etmek zordur, ondan uzanan uzantılar birincil hedeflerinizdir. Önümüzdeki savaş için kendinizi kucaklayın. Yine de çok kötü değil. Bu patron, Zacarania, rüzgar elementine karşı zayıftır. Rinwell'in Gusty Nail'ini Cyclone'a dönüşmesi için sakladım ve kullandım ve patronun işini dakikalar içinde çabucak yaptım. Alphen'in Ateş Pençesi silahını tüccarda döverek yapmak da iyi bir fikirdir. Boomy takviyelerini çağıracak, ancak Shionne'nin onları kolayca yok eden savaş eylemi ortaya çıkmadıkça genellikle onları görmezden geldim.
Patronu bir hamur haline getirdikten sonra, çatalda sağda Beast Tail x2 içeren mavi bir sandık var, daha fazla ara sahneyle karşılaşmak için sarı işarete doğru devam edin.
Patronu bir hamur haline getirdikten sonra, çatalda sağda Beast Tail x2 içeren mavi bir sandık var, daha fazla ara sahneyle karşılaşmak için sarı işarete doğru devam edin.