Hoşgeldin Misafir

Tanışma Metni

lucifer71

30 May 2024
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cümleten Selamun Aleykum,
Ben Lucifer, bir yazılımcı ve dijital pazarlama uzmanıyım. Web yazılımı ve yapay zeka alanlarında geniş bir bilgi birikimine sahibim. Şu anda bir MMORPG oyunu geliştirmekteyim, yazılım dünyasının okyanus etrafında bir kum deryası olduğunu bilmekteyim bu forumda kendimi ilaveten geliştirip bir çok projeye beraber imza atma hedefindeyim.
İYİ FORUMLAR

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Lucifer, bir yazılımcı ve dijital pazarlama uzmanıyım. Web yazılımı ve yapay zeka alanlarında geniş bir bilgi birikimine sahibim. Şu anda bir MMORPG oyunu geliştirmekteyim, yazılım dünyasının okyanus etrafında bir kum deryası olduğunu bilmekteyim bu forumda kendimi ilaveten geliştirip bir çok projeye beraber imza atma hedefindeyim.
İYİ FORUMLAR

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

purito

25 Tem 2024
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İYİ FORUMLAR
Aleyküm selam, hoşgeldin.