Hoşgeldin Misafir

Tanışma

yoque16

29 Tem 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cümleten selamun aleyküm..
bundan 5-6 ay önce internet üzerinden dolandırıldım.. icra takibi başlattık ve dava için iş avukatta soruşturma aşamasında şu an.. dolandırıcı hala wp den yazmaya devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi suçu kabullenmiyor.. ve yurtdışında olduğunu söylüyo doğruluğu şüpheli.. moralim çok bozuk hapis cezası alsa bile yurtdışındaysa bir işe yaramıcak.. icayı da umursamıyor üzerime zaten bir şey yok diyor.. siber güvenlik uzmanı olduğunu söylemişti belki bu forumda bile olabilir.. çok çaresiz hissediyorum borca girdim sırf bu yüzden :(
hayırlı forumlar herkese

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cümleten selamun aleyküm..
bundan 5-6 ay önce internet üzerinden dolandırıldım.. icra takibi başlattık ve dava için iş avukatta soruşturma aşamasında şu an.. dolandırıcı hala wp den yazmaya devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi suçu kabullenmiyor.. ve yurtdışında olduğunu söylüyo doğruluğu şüpheli.. moralim çok bozuk hapis cezası alsa bile yurtdışındaysa bir işe yaramıcak.. icayı da umursamıyor üzerime zaten bir şey yok diyor.. siber güvenlik uzmanı olduğunu söylemişti belki bu forumda bile olabilir.. çok çaresiz hissediyorum borca girdim sırf bu yüzden :(
hayırlı forumlar herkese

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun dolandırılma mevzusuna gelince de geçmiş olsun ayrıca ip den zaten tespit edebilirler yerini sonuca ulaşırsınız umarım ancak biz burada elbette kimseye kefil olamayız fakat genellikle o tür kişileri yakaladığımız yerde banlarız barındırmayız iyi forumlar dilerim

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam başınıza gelen olaydan dolayı üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah herşey düzelir senin için . Aramıza hoş geldin iyi forumlar dilerim . Kalıcı olmanız dileğimle.

yoque16

29 Tem 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun dolandırılma mevzusuna gelince de geçmiş olsun ayrıca ip den zaten tespit edebilirler yerini sonuca ulaşırsınız umarım ancak biz burada elbette kimseye kefil olamayız fakat genellikle o tür kişileri yakaladığımız yerde banlarız barındırmayız iyi forumlar dilerim
mahkeme tespit edecektir hocam da malum süreç çok uzun hala soruşturma aşamasında

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoş geldiniz. Eğer gerçekten siber güvenlik uzmanıysa, lanet olsun böyle siber güvenlikçiye. Bundan yalnızca dolandırıcı olur, hırsız olur.