|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba, backlink hizmetlerimizde yer alan otoriter profil siteler, tamamı global sitelerdir ve yüksek otorite puanına sahip DA PA TF DR UR skorları bakımından güçlü backlinklerden oluşmaktadır. Size backlink paketi çalışması yapabilir miyim ? Benim buna ihtiyacım var, dilerseniz önce iş sonra ödeme olacak şekilde bionluk üzerinden çalışabiliriz.Amerika ve Avrupa'da satış yapan E-ticaret sitelerimiz için tanıtım yazıları ve backlinkler alınacaktır.
Merhaba, ben yorum backlink alımı yapmıyorum. Sizin elinizdeki site muhtemelen yabancı içerikli bir site. Kategorileri gereği anahtar kelimeleri de yabancı kelimelerden oluşuyordur. İçseo'nuzu da buna göre yapmışsınızdır. Size benim yapacağım otoriter profil backlink çalışmasının nekadar faydalı olacağını zaman içerisinde anlayabilirsiniz. Alacağınız sıralamalardaki kalıcılığı da bana yaptırmış olacağınız çalışma sayesinde sağlayacaksınız diye düşünüyorum.Elinizdeki siteleri iletirseniz inceleyip dönüş yapayım. Profil, yorum vs gibi backlink çeşitleri ile ilgilenmiyoruz.