Hoşgeldin Misafir

Tanıtım yazısı ve backlinkler alınacaktır!

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tanıtım yazısı ve backlinkler için, hedef kitlenize uygun, özgün ve kaliteli içerikler hazırlayın. Doğal ve ilgili sitelerden backlink alın, anahtar kelimeleri doğal kullanmaya özen gösterin. Bu, hem görünürlüğü artırır hem de SEO performansınızı güçlendirir.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Amerika ve Avrupa'da satış yapan E-ticaret sitelerimiz için tanıtım yazıları ve backlinkler alınacaktır.
Merhaba, backlink hizmetlerimizde yer alan otoriter profil siteler, tamamı global sitelerdir ve yüksek otorite puanına sahip DA PA TF DR UR skorları bakımından güçlü backlinklerden oluşmaktadır. Size backlink paketi çalışması yapabilir miyim ? Benim buna ihtiyacım var, dilerseniz önce iş sonra ödeme olacak şekilde bionluk üzerinden çalışabiliriz.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elinizdeki siteleri iletirseniz inceleyip dönüş yapayım. Profil, yorum vs gibi backlink çeşitleri ile ilgilenmiyoruz.
Merhaba, ben yorum backlink alımı yapmıyorum. Sizin elinizdeki site muhtemelen yabancı içerikli bir site. Kategorileri gereği anahtar kelimeleri de yabancı kelimelerden oluşuyordur. İçseo'nuzu da buna göre yapmışsınızdır. Size benim yapacağım otoriter profil backlink çalışmasının nekadar faydalı olacağını zaman içerisinde anlayabilirsiniz. Alacağınız sıralamalardaki kalıcılığı da bana yaptırmış olacağınız çalışma sayesinde sağlayacaksınız diye düşünüyorum.