|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
./khaN' Alıntı:
he ne oldu?mavisimsek' Alıntı:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
yalova7777' Alıntı:sa ustadım baş komutanım kandırılmışların dostu fetöcülerin düşmanı skype discord gibi iletişim adresiniz varmı. sunucuya sızma veritabanı cekme konusunda si,zin üstün bilginize ihtiyacım var
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yok birşey sevmedigim bi şahsiyet kendisi yıllar önce Türklere söven terörist. yada her neyse kimseye bisey anlatmak zorunda değilim eyvAllah./khaN' Alıntı:he ne oldu?mavisimsek' Alıntı:
kardesim forumda root kendisimavisimsek' Alıntı:Yok birşey sevmedigim bi şahsiyet kendisi yıllar önce Türklere söven terörist. yada her neyse kimseye bisey anlatmak zorunda değilim eyvAllah./khaN' Alıntı:he ne oldu?mavisimsek' Alıntı:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
./khaN' Alıntı:kardesim forumda root kendisimavisimsek' Alıntı:Yok birşey sevmedigim bi şahsiyet kendisi yıllar önce Türklere söven terörist. yada her neyse kimseye bisey anlatmak zorunda değilim eyvAllah./khaN' Alıntı:he ne oldu?mavisimsek' Alıntı:![]()
mavisimsek' Alıntı:./khaN' Alıntı:kardesim forumda root kendisimavisimsek' Alıntı:Yok birşey sevmedigim bi şahsiyet kendisi yıllar önce Türklere söven terörist. yada her neyse kimseye bisey anlatmak zorunda değilim eyvAllah./khaN' Alıntı:he ne oldu?mavisimsek' Alıntı:By umut ?![]()
Farketmez Türklüğe Türklere sovenle isim olmaz benim özetim imzamdır.