Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Taze Çekim Sizlerle E-Ticaret Premium Tema v37 Hatalar

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Taze Çekim Sizlerle E-Ticaret Premium Tema v37 için gerekli ayarlamaları yapmama rağman hatalar çıkıyor.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

BurocK

10 Ocak 2018
473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Yaşadığınız hata nedir ? php versiyonuz kaç? kurulum aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz ? Aldığınız hatayla ilgili detay vermeniz gerekiyor sana yardımcı olabilelim. Mümkünse hata görseli ve yaşadığın sorunu detaylıca anlatır mısın ?

ibrahim27krkc

17 Şub 2025
454 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Yaşadığınız hata nedir ? php versiyonuz kaç? kurulum aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz ? Aldığınız hatayla ilgili detay vermeniz gerekiyor sana yardımcı olabilelim. Mümkünse hata görseli ve yaşadığın sorunu detaylıca anlatır mısın ?
Php versiyon 8.2, localhost kurulum yapıyorum.
Ekran boş geliyor admin ekranındada

Warning: Undefined array key "language" in C:\xampp\htdocs\includes\config\admin_language.php on line 8

Fatal error
: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php:16 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php(16): PDOStatement->execute(Array) #1 C:\xampp\htdocs\phpsitem\home-index.php(2): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php on line 16

Bu hataları alıyorum.

BurocK

10 Ocak 2018
473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Php versiyon 8.2, localhost kurulum yapıyorum.
Ekran boş geliyor admin ekranındada

Warning: Undefined array key "language" in C:\xampp\htdocs\includes\config\admin_language.php on line 8

Fatal error
: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php:16 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php(16): PDOStatement->execute(Array) #1 C:\xampp\htdocs\phpsitem\home-index.php(2): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\phpsitem\inc\session.php on line 16

Bu hataları alıyorum.

Öncelikle Php versiyonunu 7.2 olarak ayarlaman gerekiyor bu şekilde işlem yaptıktan sonra kontol eder misin ?