Hoşgeldin Misafir

Tebilişim haber scripti full yazılım + bot

magazinname

İstanbul
18 Tem 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Maalesef çalışmıyor çalışıyor olsaydı sadece bunun için askıya 125 (Halk Ekmek'te) bırakırdım. Veya çalışanı bir şekilde paylaşan arkadaşa bir konser davetiyesi ( Harbiye), veya bir ünlü tiyatro grubunun yeni oyunlarının prömiyerine davetiye gibi gibi.

magazinname

İstanbul
18 Tem 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Önemli olan bu yazılım bulmak hatalar bir şekilde giderilir
Paylaşımda TeBilişim haber scripti full yazılım +bot denilince ne düşünürsünüz? Açar ve kurarsınız ve çalışır. Sadece ben değil kimse çalıştıramadı ve kuramadı ama iyi niyetle verilen paylaşım çalışmayınca ve paylaşımı yapan üstadımızdan da hiçbir cevap gelmemesi ilginç geldi bana. Bu yazılımı satın almak için iki kez görüşmeler yaptım ve adamlar kırılmayacağına o kadar eminler ki size anlatamam hattası da var ama o kısmı yazmayayım.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paylaşımda TeBilişim haber scripti full yazılım +bot denilince ne düşünürsünüz? Açar ve kurarsınız ve çalışır. Sadece ben değil kimse çalıştıramadı ve kuramadı ama iyi niyetle verilen paylaşım çalışmayınca ve paylaşımı yapan üstadımızdan da hiçbir cevap gelmemesi ilginç geldi bana. Bu yazılımı satın almak için iki kez görüşmeler yaptım ve adamlar kırılmayacağına o kadar eminler ki size anlatamam hattası da var ama o kısmı yazmayayım.
Te bilişim çok defa kırıldı o ayrı bir de kullanılacak biz yazılım değil tamamen çöp.

magazinname

İstanbul
18 Tem 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Te bilişim çok defa kırıldı o ayrı bir de kullanılacak biz yazılım değil tamamen çöp.
Öncelikle üstadım dönüş nezaketiniz için gerçekten teşekkür ederim. Zaten olay tema veya yazılım kısmı değil google news kısmında biraz ciddi fark katıyor. Kaldı ki daha önce kırılmış diyorsanız doğrudur ama inanın TeBilisim çok farklı bir dil kullanıyor kırılma konusunda.