|
tesekkurlerTebilişim haber scripti full yazılım + bot
Arşivden aldım içinde birde haberler.com botu var bot denenmedi bilginize sunarım.
Bu yazılımı bilmeyen yoktur zamanında full olarak çekmiştim. Tüm sistem dosyaları içindedir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
maalesef çalışmıyor ve henüz çalıştıran biri çıkmadıinaşşah calışıyordur tşkler paylaşımın icin
Önemli olan bu yazılım bulmak hatalar bir şekilde giderilirmaalesef çalışmıyor ve henüz çalıştıran biri çıkmadı
Paylaşımda TeBilişim haber scripti full yazılım +bot denilince ne düşünürsünüz? Açar ve kurarsınız ve çalışır. Sadece ben değil kimse çalıştıramadı ve kuramadı ama iyi niyetle verilen paylaşım çalışmayınca ve paylaşımı yapan üstadımızdan da hiçbir cevap gelmemesi ilginç geldi bana. Bu yazılımı satın almak için iki kez görüşmeler yaptım ve adamlar kırılmayacağına o kadar eminler ki size anlatamam hattası da var ama o kısmı yazmayayım.Önemli olan bu yazılım bulmak hatalar bir şekilde giderilir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Te bilişim çok defa kırıldı o ayrı bir de kullanılacak biz yazılım değil tamamen çöp.Paylaşımda TeBilişim haber scripti full yazılım +bot denilince ne düşünürsünüz? Açar ve kurarsınız ve çalışır. Sadece ben değil kimse çalıştıramadı ve kuramadı ama iyi niyetle verilen paylaşım çalışmayınca ve paylaşımı yapan üstadımızdan da hiçbir cevap gelmemesi ilginç geldi bana. Bu yazılımı satın almak için iki kez görüşmeler yaptım ve adamlar kırılmayacağına o kadar eminler ki size anlatamam hattası da var ama o kısmı yazmayayım.
Öncelikle üstadım dönüş nezaketiniz için gerçekten teşekkür ederim. Zaten olay tema veya yazılım kısmı değil google news kısmında biraz ciddi fark katıyor. Kaldı ki daha önce kırılmış diyorsanız doğrudur ama inanın TeBilisim çok farklı bir dil kullanıyor kırılma konusunda.Te bilişim çok defa kırıldı o ayrı bir de kullanılacak biz yazılım değil tamamen çöp.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sanırım eski script ama tam emin değilim, bildiğim tek şey script kurulamıyor ve sanırım sorunu giderip tekrar paylaşılır diye umut ediyorumpiyasada bulunn scriptlrtmi acaba
teşekkürlerTebilişim haber scripti full yazılım + bot
Arşivden aldım içinde birde haberler.com botu var bot denenmedi bilginize sunarım.
Bu yazılımı bilmeyen yoktur zamanında full olarak çekmiştim. Tüm sistem dosyaları içindedir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
deneyelimTebilişim haber scripti full yazılım + bot
Aktiflik
Seviye
Deneyim