Hepinize merhaba arkadaşlar.-
Gün geçmiyor- ki rahat bir uyku uyuyalım. Ama piyasa yine bildiğimiz gibi. Her türlü entrikanın ve pisliğin döndüğü 2019 yılının son günü için, makyaj serimin devamı niteliğinde Tehdit Ediliyorum makyajı ile karşınızdayım. . -
Gelişen son olaylar hakkında ironi yaparak içimi dökmek istedim iyi okumalar..-
Bugün ki makyajım no makeup-makeup olacak. Yani yok gibi bir makyaj yapacağız. Bu makyaj düşündüğünüzün aksine sadece kadınlar için olmayacak, asıl amacımız iki cinsinde doğal güzelliğini ön plana çıkarmak.-
Cildimizi arındırıp nemlendirerek başladık. Lakin bugün makyaj yapmak yerine doğal güzelliği ön plana çıkarmak istediğimiz için ürünlerimizi minimuma indiriyoruz.-
Cildimizi yeteri kadar nemlendirdiğimiz için baz kullanma gereksinimi duymuyoruz. Fondöten ile makyajımıza başlıyoruz;-
Fondöten olarak bugün tüm fondotenlerin babası olan Mac Face and Body fondötenini kullanacağız. Gerek inceliği ile, gerek hafifliği ile, gerekse geniş renk skalası ile her cinsin gönlüne taht kurmuş bir emektar kendisi. Eğer ben fondoten sürüp cildimdeki renk eşitsizliklerini kapatmak istiyorum, ama sürdüğüm belli olmasın kendi cildim gibi görünsün istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz.-
Kapatıcıya geçmeden önce küçük bir anekdot geçmek isterim. Son durumlardan haberi olan vardır olmayan vardır. Biliyorsunuz ki son haftada aldığım tehdit mesajları ile tacı @OrganikPiskos 'dan almış bulunmaktayım.-
Arkadaşlar kocaman insanlarsınız. Okuyorsunuz, çalışıyorsunuz, çoluk çocuk sahibisiniz. Neden böyle şeylerle uğraşma gereğinde bulunuyorsunuz?-
Ben reşit bir insan olarak, kendi hür iradem ile istediğim yerde bulunur, istediğimle konuşurum, önce bunu o kalın kafanıza sokun. Ben bu mecrada kendimi geliştirmek için varım. Sizin boş oyunlarınızla uğraşacak ne vakte ne de psikolojiye sahibim.-
Fondötenimiz iyice emildikten sonra, göz altlarımızdaki yorgunluğu atmak için orta kapatıcılıkta olan bir kapatıcı tercih etmek istedim. Oyumu tabiki de son yıllarda herkesin favorisi olmuş olan Maybelline Age Rewin'dan yana kullanıyorum.-
"Pudra konusuna tırnak içerisinde değinmek istiyorum. Essence'nin All About Matte pudrası , fiyat -performans açısından bakıldığında bana göre piyasada olan en iyi sabitleyici pudra. Her cinsten insanın çekmecesinde bulunması gereken bir ürün diye düşünüyorum."-
-
Küçük anekdotlarımıza devam ederken, aldığım iftiralara değinmeden geçmek olmazdı. Ben tarafımı belli ettikten sonra diğerlerine çok afedersiniz ama gaita yemek düşer. Artık yaşınızı belli edecek hareketlerde bulunursanız çok seviniriz zira komik görünüyorsunuz.-
Evet yüz makyajımız bu kadardı . Göz makyajında, erkeklerinde yapacağını varsayarak , bakışlarımızı derinleştirmek için şeffaf mascara kullanacağız. Ben oyumu Missha The Style Power Fix Mascara'dan yana kullandım.-
Son olarak bu kış aylarında dudaklarımızın kurumasını ve çatlamasını önlemek için, yine favorilerden olan Blistex Med Plus ile makyajımı noktalıyorum. Hafif mentollü oluşunun verdiği dolgunluğu da es geçmemek gerek.-
Umarım gerekli mesaj, gerekli yere ulaşmıştır. Kapımız hepinize açık , lakin gelirken argümanlarınızı getirmeyi unutmayınız. Zira demagoji yaparak forumu kirletmeye gerek yok. Yine çok eğlenerek yazdığım bir yazıydı. Beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Tukhacks ailesine itafen,-
Sevgilerle-
-Roselly-