Bakalımtüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu şekilde birçok scripti lisanssız kullanabilirsiniz.
|
Bakalımtüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
Teşekkür ederimtüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
eline sağlık dostumtüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler.tüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
hobbbtüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tşklertüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
nasıltüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tesekkur kardeştüm scriptlerin genelde function.php deki lisansta site adını yazıp da hala lisans hatası alan arkadaşların yapması gereken tek işlem: