Hoşgeldin Misafir

Tek ip den birden fazla seri Beğeni

bowebnet

8 Ocak 2021
263 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

bir haber sitesinde beğeni beğenmeme butonu var ... orada beğenileri yada beğenmemeleri artırmak istiyorum 1 ip den bir kez yapılıyor vpn ile 50- 60 kez ancak yapabilirom
bunun seri çözümü varmı arkadaşlar
yabancı bir forumda görmüştüm çok ekiden tuşu basılı tutuyor yüzlerce binlerce ekleniyordu o konuyu bulamıyorum şimdi
1 ipden ama normalde 1 pden sadece kez beğeni yapabiliyor.... bunu binlerce nasıl yapabilirim bunun için öneriniz varmı

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,462 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

bir haber sitesinde beğeni beğenmeme butonu var ... orada beğenileri yada beğenmemeleri artırmak istiyorum 1 ip den bir kez yapılıyor vpn ile 50- 60 kez ancak yapabilirom
yabancı bir forumda görmüştüm çok ekiden tuşu basılı tutuyor yüzlerce binlerce ekleniyordu o konuyu bulamıyorum şimdi
1 ipden ama normalde 1 pden sadece kez beğeni yapabiliyor.... bunu binlerce nasıl yapabilirim bunun için öneriniz varmı
Öyle bişeymi vardı

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,208 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

O dediğin ip sınırı olmasa olurdu sen ancak proxy ile yapabilirsin