Hoşgeldin Misafir

Tekerardan Merhaba THS

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

İlk Sanal Aleme girişim TurkHacks Camiasında olmuştu.Açık söylemek gerekir ise Hayatıda bu forum ve yöneticileri sayesinde tanıdım öğrendim.2017 Yılında Katılmıştım.
Çok Değerli Abilerim @JQTR1 Ve @DeepiMpaCt Sayesindede Kafama bazı şeyler o zamanlar daha yeni yeni oturmuştu.Eskisi gibi aktif olurmuyum bilmiyorum.Tekrardan Aranızda bulunuyorum.
Tüm Ths Ailesinde Tekrardan Merhaba Hayırlı Ramazanlar Dilerim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

İlk Sanal Aleme girişim TurkHacks Camiasında olmuştu.Açık söylemek gerekir ise Hayatıda bu forum ve yöneticileri sayesinde tanıdım öğrendim.2017 Yılında Katılmıştım.
Çok Değerli Abilerim @JQTR1 Ve @DeepiMpaCt Sayesindede Kafama bazı şeyler o zamanlar daha yeni yeni oturmuştu.Eskisi gibi aktif olurmuyum bilmiyorum.Tekrardan Aranızda bulunuyorum.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Merhabalar hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim