Paylaşabilirsin arkadaşlarla benim pek vaktim yok. Ayrıca güncel versiyonunu da kırdığımda paylaşacağım.Olayı Çözdüm benim gibi hata alan kardeşimlerim mesaj bırakırsanız gerekli adımları iletirim
|
Paylaşabilirsin arkadaşlarla benim pek vaktim yok. Ayrıca güncel versiyonunu da kırdığımda paylaşacağım.Olayı Çözdüm benim gibi hata alan kardeşimlerim mesaj bırakırsanız gerekli adımları iletirim
musteriler tablosuna SOZBITISTARIHI yeni bir kolon açarsan düzelir hocamhocam şuankinde de problem yok ama cari hesap eklemede vs gibi işlemlerde database hatası veriyor yani anlayamadık birtürlü
ekledim hocam fakat durum aynı cari hesapları listele diyorum sistem hatası. error diyormusteriler tablosuna SOZBITISTARIHI yeni bir kolon açarsan düzelir hocam
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.
Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.
DEMO
kullanıcı adı : admin | şifre : 123456
Sistem : Php + Mysql
![]()
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
HTTP Error 500 veriyor hocamMerhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.
Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.
DEMO
kullanıcı adı : admin | şifre : 123456
Sistem : Php + Mysql
![]()
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam yardımcı olabilir misin 500 hatası veriyorkonuyu hortlatayım müsadenizle
c panele giriş yap arama yerine php yazhocam yardımcı olabilir misin 500 hatası veriyor
localde çalışıyorum şuanc panele giriş yap arama yerine php yaz
selecet php version olması lazım standart 7.2 mi ne yazar onu 5.4 e çek kaydet aktif olacaktır script
sanırım o şekil çalıştıramazsın hocamlocalde çalışıyorum şuan