Hoşgeldin Misafir

Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2 Lisans Sorunu Olmayan

emirb0

23 May 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yada tüm hatalarını giderebildiniz mi eğer yaptıysanız o halini gönderirseniz sevinirim
malesef hocam , sistem de sıkıntılar var cari hesaplar > hesap listele butonuna basınca

Hata!​

Sistem Hatası. error
hatası veriyor
kasa işlemleri > hepsini listele butonuna basınca

Hata!​

Sistem Hatası. error
aynı hatayı veriyor

Joven

23 Haz 2023
165 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
malesef hocam , sistem de sıkıntılar var cari hesaplar > hesap listele butonuna basınca

Hata!​

Sistem Hatası. error
hatası veriyor
kasa işlemleri > hepsini listele butonuna basınca

Hata!​

Sistem Hatası. error
aynı hatayı veriyor
bu hataları çözebilen olursa, benide bilgilendirebilir mi çok acil ihtiyacım var bu sisteme

emirb0

23 May 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu hataları çözebilen olursa, benide bilgilendirebilir mi çok acil ihtiyacım var bu sisteme
benimde acil ihtiyacım var hataları gidermek için birkaç rehber konuya baktım hala devam ediyor sistem çok güzel çok iyi işimize yaracak bir sistem ama konu hakkında ilgilenen de yok
elimde birkaç işim var bitince mutlaka kurcalayacağım

Joven

23 Haz 2023
165 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
benimde acil ihtiyacım var hataları gidermek için birkaç rehber konuya baktım hala devam ediyor sistem çok güzel çok iyi işimize yaracak bir sistem ama konu hakkında ilgilenen de yok
elimde birkaç işim var bitince mutlaka kurcalayacağım
tamamdır hocam haber bekliyorum senden, elimden gelse yardımcı olmak isterdim.

3n3s5

22 Nis 2018
158 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.

Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.

DEMO
kullanıcı adı : admin | şifre : 123456

Sistem : Php + Mysql

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Elinize sağlık

<Lastpoint>

12 Eki 2021
581 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.

Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.

DEMO

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

tşkler

Skaybet

27 Nis 2019
128 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DEMO

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

teşekkürler