|
local de mi çalışıyor sunuzkonuyu hortlatıyorum tekrar şu SQL Hatası Muhabbetine El Atabilecek BabaYiğit Varmı Aramızda.
hayır hocam normal web sitelocal de mi çalışıyor sunuz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.
Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.
DEMO
kullanıcı adı : admin | şifre : 123456
Sistem : Php + Mysql
![]()
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
çalışmıyorMerhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.
Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.
DEMO
![]()
![]()
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kanka [email protected] mail attım sorn ile ilgili seri şekilde dönersen kankaOlayı Çözdüm benim gibi hata alan kardeşimlerim mesaj bırakırsanız gerekli adımları iletirim
dostum geri mail attım lütfen kontrol etkanka [email protected] mail attım sorn ile ilgili seri şekilde dönersen kanka
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tamda ihtiyacım olan seydi tesekkur ederimMerhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.
DEMO
![]()
![]()
![]()