Hoşgeldin Misafir

Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2 Lisans Sorunu Olmayan

akra

18 Ocak 2018
294 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.

Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.

DEMO
kullanıcı adı : admin | şifre : 123456

Sistem : Php + Mysql

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu scriptin düzgün çalışan bir halini hiç bulamamıştık, kontrol edelim, elinize sağlık.

AFCA

AFCA

Bilen İzahını Yapar Bilmeyende Mizahını
USA Long Island
29 Eyl 2022
1,166 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba konu daha önce açılmış ama lisans hatası veriyordu. Paylaştığımı kendi hostuma kurdum denedim lisans sorunu vs yok iyi günlerde kullanınız.

Teknik servis işletmesine sahip herkesin her sektörde kullanabileceği, içerisinde servis takip, cari takip, stok takip modülleri içeren bir yazılımdır.

DEMO

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

balkalım teşekkürler

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,687 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'yetkili_servis'@'localhost' (using password: YES) kurarken bu hatayı aldınmı
Konu eski ama başlarına yardımcı olur

Bu hatanın Sebebi veritabanı yani sql bağlantısını yapmadığından verir. SQL veritabanı bağlantısını kontrol edin.
hocam yardımcı olabilir misin 500 hatası veriyor
Bu hata genellikle hosting kaynaklıdır arkadaşlar. Php sürümünüzü kontrol edin. Eğer olmuyorsa .htaccess dosyasını yedeğini alın ve silin siteye girmeyi deneyin giriyorsa .htaccess boş şekilde yükleyin sonra php sürümü 7.3

Bu dediğim konular genel konular arkadaşlar onun dışında bu script dışarıdan dosya çekiyor dışarıdan dosya çektiği için yeni sürüm çıkınca hata veriyor. Hevesinizi kırmak istemem ama ya dışarıdan çektiği dosyayı hostinge ekleyip yolu düzenleyin yada sürekli versiyon atladığında bir yeri hata verir. Çok eski bir sürümünü kırmıştım ama adam sürekli güncelleme atıyor. En son sırf kırmak için para verip lisans satın almıştım dosyaları ordan tamamlamıştım :D :D ama versiyon değişince bir yerlerinde sorun çıkıyor. Ben çözememiştim.

emirb0

23 May 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu eski ama başlarına yardımcı olur

Bu hatanın Sebebi veritabanı yani sql bağlantısını yapmadığından verir. SQL veritabanı bağlantısını kontrol edin.

Bu hata genellikle hosting kaynaklıdır arkadaşlar. Php sürümünüzü kontrol edin. Eğer olmuyorsa .htaccess dosyasını yedeğini alın ve silin siteye girmeyi deneyin giriyorsa .htaccess boş şekilde yükleyin sonra php sürümü 7.3

Bu dediğim konular genel konular arkadaşlar onun dışında bu script dışarıdan dosya çekiyor dışarıdan dosya çektiği için yeni sürüm çıkınca hata veriyor. Hevesinizi kırmak istemem ama ya dışarıdan çektiği dosyayı hostinge ekleyip yolu düzenleyin yada sürekli versiyon atladığında bir yeri hata verir. Çok eski bir sürümünü kırmıştım ama adam sürekli güncelleme atıyor. En son sırf kırmak için para verip lisans satın almıştım dosyaları ordan tamamlamıştım :D :D ama versiyon değişince bir yerlerinde sorun çıkıyor. Ben çözememiştim.
hocam sağlıklı şekilde eksiklerini tamamlayıp çalıştırdım , teşekkürler

profesyonelweb

5 Eyl 2020
304 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DEMO

by_servisler_listele.jpg

by_cari_bilgileri.jpg

by_cari_hesaplar.jpg

bence çok güzel yazılım