Hoşgeldin Misafir

Teknoloji Forumum İçin Moderatör Arıyorum

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli arkadaşlar. Teknoloji üzerine hem blog hemde forum sitem var. Ekibim olmadığı için biraz zorlanıyorum. Malesef şuan maddi konuda birşey ödeyemem sitelerin bi geliri yok hali hazırda. Ama ileriye dönük baktığımızda kazancımı tabikide ekibimle paylaşacağım. Şuanlık gönüllü ekip arkadaşları arıyorum. İlgilenen hocalarım pm ulaşa bilirler. Herkese iyi forumlar 😊

Blog : Tekno Keşif Blog
Forum : Tekno Keşif - Bilişim Teknoloji Formu

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Xenforo 2.3 surumu tamamen globallesip mumkunse birkac patch atana kadar kullanmanizi tavsiye etmiyorum, bu surecte eklentiler de guncellenecek ve problemleri fixlenecektir.
+1 katılıyorum yeni bir sürüm daha çok hata ve sorun çıkar. Yakında googlede bi güncelleme yapacak. Büyük ihtimalle ona göre xf bir güncelleme daha gelir. Hocamın da dediği gibi 1,2 patch çıkmadan kullanmayı mantıklı bulmiyorum bende

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli arkadaşlar. Teknoloji üzerine hem blog hemde forum sitem var. Ekibim olmadığı için biraz zorlanıyorum. Malesef şuan maddi konuda birşey ödeyemem sitelerin bi geliri yok hali hazırda. Ama ileriye dönük baktığımızda kazancımı tabikide ekibimle paylaşacağım. Şuanlık gönüllü ekip arkadaşları arıyorum. İlgilenen hocalarım pm ulaşa bilirler. Herkese iyi forumlar 😊

Blog : Tekno Keşif Blog
Forum : Tekno Keşif - Bilişim Teknoloji Formu
hayırlı olsun, foruma web site tanıtım bölümü ekler misiniz ?