Hoşgeldin Misafir

Telefondan anlayan arkadaşlar var mı forum da varsa acil bakabilir mi ?

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar telefonum samsung galaxy j7 prime ve bu gün hiçbirşey düşme vs bi yere çarpma olmadan aniden ekran mavi oldu hafif bildirim ışığı vs yanıyor çalışıyor ama ekran yok sadece ışık var ekran da görüntü yok Tüm sosyal medya sanal şu bu İnstagram mail hesap içinde yardımcı olucak arkadaş var mı farmat at hardreset vs atsam tel sıfırlanır Sıfırlamdan çözme yolu var mı ? Yarımcı olacak arkadaşlar varsa Sorun çözüldüğünde ödül olarak 100k 200k instagram hesabı hediye olarak verebilirm Normal de konu açmazdım böyle birşey için ama  benim için çok önemli bi konu Kısaca hayatım o telefon diyebilirim Şuan kafayı yiyecek gibiyim İnternet baktığımda da samsung j7 prime modellerin de bu sıkıntı oluyor amk telefon şirketi o kadar para verip alıyoruz yaptıkları işe bak Şu mailler hesaplar vs olmasa telefon 14. kattan düşsün sorun yok içindeki verileri kurarmamız lazım .

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Otomatik telin usb kablosu vs pc taksam pc den program ile oto ekran yansıtma yapılabilir mi ? Çok önemli bi konu Benim içn ölüm kalım meselesi Bilen arkadaşlar varsa yazı yazarsa çok sevinirim

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Otomatik telin usb kablosu vs pc taksam pc den program ile oto ekran yansıtma yapılabilir mi ? Çok önemli bi konu Benim içn ölüm kalım meselesi Bilen arkadaşlar varsa yazı yazarsa çok sevinirim

bu kesinlikle işine yarıyacaktır  bende j7 prime kullanıyorum ama bu sorunla karşılaşmadım daha önce  :)

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
squadfire' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

bu kesinlikle işine yarıyacaktır  bende j7 prime kullanıyorum ama bu sorunla karşılaşmadım daha önce  :)

Dostum bi bakayım veriler silinmeden kurtarırsam süper olacak 249k 181k 80k 124k eğer bilgiler hayla varsa 800k donuk hesap bilgileri vs çok önemli kısaca ama sorun ekran kartın da gibi görünüyor garanti süresi bitmemiş olmadı oraya vericem de verileri silmeden almaya çalışıyorum

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorun anakart gibi görünüyor bataryadan da kaynaklanabilir. Telefonunun arka kapağı açılan bir modelse bataryayı çıkar başka bir batarya ile dene. 2. Yöntem olarak telefonunu ısıt fazla ısı olmayacak şekilde ekrana fön yardımı ile 1 dk boyunca ısı uygula ama fazla tutma iç aksamları eritmesin. Bu yöntemi telefon kapalıyken yap dediğim gibi fön makinesini uzaktan tut ekrana yaklaştırma.

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Telefon çözülmüyücek gibi Masaüstü pc de eski olduğundan tam bozuldu galiba bu gün şimdiden kendinize iyi bakın telefon düzelmezse sanal da olmıyıcan Hayata bağlıyan bi pc bi telefon du onlar da gidince tam gitti Hayat da belli olmaz o da gidici gibi Hadi kendinize iyi bakın Sağlıcakla kalın Turkhacksh Aliesi

Security

25 Ağu 2017
892 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sorun ram aslında telefonu once elinize alin daha sonra kapatmaya calişin zorla kapatarak  1 saat kadar bekleyin daha sonra cıhazı sadece sarja takın ardından cihazın sarj aldığını göreceksın sonrasında telefon acilir nasıl kapatıcan hakkında bilgi verebilirim ilk başta home tusu + kapatma tusu + ses acma tusuna aynı anda bas telefon titredikten sonra kapanıcaktır ardından sadece şarja takmayı dene olursa şarj telefonu acip kullanabilirsin ama mavi ekran yada sadece ttreme gelirse cihaza şarjdan cıkart bekle cihaz sogusun daha sonra yukarıda dediğimi yap telefon acilacaktir cihazdakı verilerini al cıhazı elden cikart yapamazsan benımle ırtibat kurabilirsin burada olmazsam @DeepiMpaCt aracılıgıyla ulaşailirsin.

Arızalı olan entegre aşşagıda sizin için cekilerek paylaşilmiştir. çözümü için iletişime gecebilirsiniz.

orv7Cc.png

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Merhaba sorun ram aslında telefonu once elinize alin daha sonra kapatmaya calişin zorla kapatarak  1 saat kadar bekleyin daha sonra cıhazı sadece sarja takın ardından cihazın sarj aldığını göreceksın sonrasında telefon acilir nasıl kapatıcan hakkında bilgi verebilirim ilk başta home tusu + kapatma tusu + ses acma tusuna aynı anda bas telefon titredikten sonra kapanıcaktır ardından sadece şarja takmayı dene olursa şarj telefonu acip kullanabilirsin ama mavi ekran yada sadece ttreme gelirse cihaza şarjdan cıkart bekle cihaz sogusun daha sonra yukarıda dediğimi yap telefon acilacaktir cihazdakı verilerini al cıhazı elden cikart yapamazsan benımle ırtibat kurabilirsin burada olmazsam @DeepiMpaCt aracılıgıyla ulaşailirsin.

Deniyeceğim inşallah çalışır.

Security

25 Ağu 2017
892 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yukarıda arizalı entegreyi paylaştım cözüme ulaşamazsan verilerin önemliyse tarafıma yönlendirebilirsin cihazin onarımını yaparak tarafına yonlendiririm.

CyberHost' Alıntı:
Sorun anakart gibi görünüyor bataryadan da kaynaklanabilir. Telefonunun arka kapağı açılan bir modelse bataryayı çıkar başka bir batarya ile dene. 2. Yöntem olarak telefonunu ısıt fazla ısı olmayacak şekilde ekrana fön yardımı ile 1 dk boyunca ısı uygula ama fazla tutma iç aksamları eritmesin. Bu yöntemi telefon kapalıyken yap dediğim gibi fön makinesini uzaktan tut ekrana yaklaştırma.

Bu şekilde işlem profesyonel olmadiğinda cihazı tamamen susturabilir. asıl sorun zaten cıhazın aşiri ısınması veya cihazda yan sanayı şarj cıhazı kullanılması cihaza aşiri yük bindiğinden ısınmakta cıhaz buda bazı hatalara sebep olmakta.

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
yukarıda arizalı entegreyi paylaştım cözüme ulaşamazsan verilerin önemliyse tarafıma yönlendirebilirsin cihazin onarımını yaparak tarafına yonlendiririm.

CyberHost' Alıntı:

Bu şekilde işlem profesyonel olmadiğinda cihazı tamamen susturabilir. asıl sorun zaten cıhazın aşiri ısınması veya cihazda yan sanayı şarj cıhazı kullanılması cihaza aşiri yük bindiğinden ısınmakta cıhaz buda bazı hatalara sebep olmakta.

Önerdiğin youtube videosu var mı telefon daha kötü olmasın

Bu videodaki gibi oluyor sadece çok mavi değil ekran ışık vs aynı oluşan şeyler vs