Hoşgeldin Misafir

Telegram Bitcoin Kazma

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moonstar' Alıntı:
merhabalar öncelikle telegram uygulamasını indiriyoruz sonra https://t.me/BTC_Faucet_v7_bot?start=909089615 linke tıklayıp start diyoruz her 30saniyede bir faucete tıklayıp bitcoinimizi kazanıyoruz program çok kolay kolay gelsin ?

Daha detaylı net ve görselli bir düzenleme rica etsem kırmazsın diye umuyorum ::) ne kadar bc verıyor mesela yani 1 gün ugrasan insan 1 günde ne kadar kasabilir vs. vs.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
Moonstar' Alıntı:
merhabalar öncelikle telegram uygulamasını indiriyoruz sonra https://t.me/BTC_Faucet_v7_bot?start=909089615 linke tıklayıp start diyoruz her 30saniyede bir faucete tıklayıp bitcoinimizi kazanıyoruz program çok kolay kolay gelsin ?

Daha detaylı net ve görselli bir düzenleme rica etsem kırmazsın diye umuyorum ::) ne kadar bc verıyor mesela yani 1 gün ugrasan insan 1 günde ne kadar kasabilir vs. vs.
1 kuruşluk 2 kuruşluk ne olcak

Moonstar

25 Ağu 2019
46 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum 10ref istiyo çekmek için şuanda bugün başladım dediğim miktardayım olursa 10ref yazıcam vericekmi diye

Verirse bugu var ordan yapıyorum anlatırım burada yine yorumda

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moonstar' Alıntı:
Dostum 10ref istiyo çekmek için şuanda bugün başladım dediğim miktardayım olursa 10ref yazıcam vericekmi diye

cepmaxa falan dönmesin bu iş .s bi yerden sonra para az gelır daha sonra cok daha azalır daha sonra cekebılecegın mıktara yaklasırsın program offline :)

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Moonstar' Alıntı:

boşuna uğraşma zamanında bende yaptım ve 10 ref yapmama rağmen çekilmedi ve yaklaşık bir yıl sonra telegram sahtekarlık damgası vurup kapattı yani zaman kaybetmemeni öneririm

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
Moonstar' Alıntı:

cepmaxa falan dönmesin bu iş .s bi yerden sonra para az gelır daha sonra cok daha azalır daha sonra cekebılecegın mıktara yaklasırsın program offline :)

Hayırlı Olsun @mavisimsek Allah Utandırmasın...