Hoşgeldin Misafir

Telegram Şantaj

Emirhawnnm

14 Kas 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar telegram üzerinden kadın sandığım bir şahıs ile görüşürken beni kayda aldı ve şantaj vs yaptı para istedi göndermedim tabi sonra panelden akrabalarımı vs buldu bi telegram kanalı oluşturup oraua yükledi be pedofili tarzı bi iftirayla yaydı neyse ifşa oldum zaten bu linki ve telegram kanalını iptal edebilirmiyiz bi kac yere danıstım dmca ile görüştüm onlarda telegrama birşey yapamicaklarıjı vs söylediler bilgisi olan veya fikri olanlar post altıka gelebilirmi lütfen dolandrıcı arkadaslar gelmesin ciddi işini yapıp ücretini alıcak yetenekli kişiler ile görüşmek istiyorum

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuya ilgi göstermeyeceğim!
Dışardan dert kabul etmiyorum ücreti mukabilinde isteyen ilgilenebilir.

Dalganı dışarda gezdirirsen başına bin musubet gelir sonunu düşünmeden yapılanlar hata değildir.

Emirhawnnm

14 Kas 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkesin başına farklı şekillerle gelebilecek durumlar bunlar yafta dinlemek için yazmadım buraya sorunuma çözüm arıyorum ciddi şekilde dolandırıcı aramıyorum çoğuyla görüştüm zaten dmca ilede görüştüm

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şeyine sahip çıkmamanın sonucu bunlar. Telegram log vermeyen bir servis ve böylesine bir çetenin her zaman B planı vardır. Onu kapatsalar tekrar açarlar. Arşivlemişlerdir tüm kayıtları. Yıllardır olan bir yöntem nasıl boşluğuna geldi merak ettim. Kimseye boşuna ücret gönderme çünkü kalıcı çözüme ulaşamayacaklar. Karşı tarafa parayı ödesen bile artık sürekli para isteyecekler veya ödemeyeceksin yedi sülalene yayacaklar. Yapacak bir şey yok. Hiç kimse boşuna ümit vermesin. Bundan sonra olacaklar açık ve kaçınılmaz. Şayet Türkiye'de iseler emniyetin operasyonuyla fiziksel cihazlara el konulması ve imha edilmesi lazım. Ancak bunu tüm yakınlarına yayacaklar, şansın varsa ve uzun süren bir fiziksel takiptelerse ve yarın falan operasyon yapılırsa ancak o şekilde kurtarma şansın var.

Son düzenleme:

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tövbe daha kimseye yardımcı olmam geçen ay benim arkadaşım da tongaya düştü benden yardım istedi yardım ettim konuyu komple kapattırdım yanlışlıkla bir ortamda millet bahsederken dediler imam dır bende dedim ne imamı ya sknin peşinde konuyu ben kapattırdım adamların sülalesine kadar gittim bizim sahte imam arkadaşta kalkıp ortamlara bu bana şantaj yaptı demesin bu yüzden parayla bile yapılamayacak bir yardım bazen size tersine teper