Telefon ayarlarında Telegram için Rehber'e erişim ayarım kapalı. Uygulamada da eşitlenen kişiler silinik ve kapalı. Fakat yayınladığım fotoğrafları bir arkadaşım görmüş. Onun rehberinde kayıtlı olduğum için sanırım. Hesabın bana ait olduğu anlaşılır mı? Bir sakıncam yok fakat nasıl gördüğünü anlamadım.
(Telegramda ki ismim kendi ismim değil, oyunlarda kullandığım isim, o bilmiyor.)
(Telegramda ki ismim kendi ismim değil, oyunlarda kullandığım isim, o bilmiyor.)
