Hoşgeldin Misafir

Tema çekmek

bittercold

14 Kas 2023
315 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir websitesinin temasını çekmem durumunda sonucları ne olur :D boostrap sonucta ama sonucları kötü olur mu hak iddia edebilirler mi

çekeceğim temalar biraz kurumsal :D epin ile ilgili siteler den cekmeyi düşünüyorum

bittercold

14 Kas 2023
315 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@derdomedya admin panelim themeforestten bir admin panelin nulled sanmıyorum sorun yaşayacağımı onunla alakalı o zaten hazır. Demek istediğim epin scriptim hazır sadece tema giydirmesi kaldı tema varda bu leş güncel değil. Güncel temalar var örnek feyz alabileceğim ama çok uğraş gerektirecek. O yüzden html olarak çekeyim diyorum editleyip kullanıcam dediğin gibi yapacağım knaka

@coderby bakacağım kanka sağolasın

Baştacısınız <3

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,096 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@derdomedya admin panelim themeforestten bir admin panelin nulled sanmıyorum sorun yaşayacağımı onunla alakalı o zaten hazır. Demek istediğim epin scriptim hazır sadece tema giydirmesi kaldı tema varda bu leş güncel değil. Güncel temalar var örnek feyz alabileceğim ama çok uğraş gerektirecek. O yüzden html olarak çekeyim diyorum editleyip kullanıcam dediğin gibi yapacağım knaka

@coderby bakacağım kanka sağolasın

Baştacısınız <3
temada class ve yollarını değiştir panelde farklı olursa zaten hiç bişey olmaz zaten herkes birbirinden çalıyor kodları diğerine entegre ediyor