Arkadaşlar forumda bir tane tema buldum ama bazi kişiler diyor lisans kırılmamış, temayı siteye kuruyorsun sitenin ip bilgilerini filan tema sahibine gonderiyormus temanın lisansini kıran varmı aceba
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Arkadaşlar forumda bir tane tema buldum ama bazi kişiler diyor lisans kırılmamış, temayı siteye kuruyorsun sitenin ip bilgilerini filan tema sahibine gonderiyormus temanın lisansini kıran varmı aceba
öyle birşeyi yok hocam o temanın sadece gösteriyor lisans sayfasını ilk kurduğunda f5 atınca gidiyor zaten sonradan kullanmaya devam edebilirsiniz ama önermem o temanın çok fazla eksikleri var plus temalarını kullanmanız daha sağlıklı olur sizin içinArkadaşlar forumda bir tane tema buldum ama bazi kişiler diyor lisans kırılmamış, temayı siteye kuruyorsun sitenin ip bilgilerini filan tema sahibine gonderiyormus temanın lisansini kıran varmı aceba
plus temaları nedır hocamöyle birşeyi yok hocam o temanın sadece gösteriyor lisans sayfasını ilk kurduğunda f5 atınca gidiyor zaten sonradan kullanmaya devam edebilirsiniz ama önermem o temanın çok fazla eksikleri var plus temalarını kullanmanız daha sağlıklı olur sizin için
hocam lütfen bakarmısnız o dedıgınız olmadı temada wordpress panelini kitliyor ihllagal kullanım dıyıpöyle birşeyi yok hocam o temanın sadece gösteriyor lisans sayfasını ilk kurduğunda f5 atınca gidiyor zaten sonradan kullanmaya devam edebilirsiniz ama önermem o temanın çok fazla eksikleri var plus temalarını kullanmanız daha sağlıklı olur sizin için
Plusta mı kitliyor?hocam lütfen bakarmısnız o dedıgınız olmadı temada wordpress panelini kitliyor ihllagal kullanım dıyıp
hayır hocam bepeak film dizi temasıPlusta mı kitliyor?