Hoşgeldin Misafir

TEMA Script Yandex.Disk Arşivim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heulammk

23 Ara 2017
329 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba server63 paylaşımın için çok teşekkür ederim firmav8 üzerinde baya bi çalıştım ama bir yerde takıldım kaldım 2 dil seçeneği var scriptin tr de sıkıntı yok ama engilizce de veri tamanından istenen dosyaları çekiyor fakat açılır menü de dil hala tr ( sadece kurumsal linkinde) diyerlerindekini çözdüm ama burda sanırım en index de tekrar döngü kurmam gerekecek ama nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler.

Server63

23 Ara 2017
179 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
heulammk' Alıntı:
merhaba server63 paylaşımın için çok teşekkür ederim firmav8 üzerinde baya bi çalıştım ama bir yerde takıldım kaldım 2 dil seçeneği var scriptin tr de sıkıntı yok ama engilizce de veri tamanından istenen dosyaları çekiyor fakat açılır menü de dil hala tr (  sadece kurumsal linkinde) diyerlerindekini çözdüm ama burda sanırım en index de tekrar döngü kurmam gerekecek ama nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler.

Merhaba Kardeşim daha önce sorunsuz kurmuştum Yazıları paylaşırken TR ve İng kısımlarını doldurursan sorun çözülecektir.

heulammk

23 Ara 2017
329 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teşekkürler cevap için . sorun en tr alanlarında değil onlar sorunsuz çalışıyor sorun en yaptığımız zaman sayfayı index ana sayfa da açılır menülerden sadece kurumsal kısmının açılır menüsü türkçe görünüyor içeriğe girdiğimde ingilizce açıklaması mevcut ama about us açtığımda sol tarafdaki menü ve header daki kurumsal açılır menü Hakkımızda misyonumuz vizyonumuz olarak kalıyor içeriğe eriçtiğimde içerik ve ana başlık ingilizce sorun olan bu header daki açılır menünün en veri tamabından çekmemesi ve içeriğe girdiğimizde sol bar daki yerin hala türkçe yazması bunun için php kod ile çözüm bulmaya çalışıyorum sadece bu sorun var diyer bütün özellikler kusursuz çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...