Hoşgeldin Misafir

Tema ve Script Ekleyen Arkadaşlardan Rica Ediyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar foruma Script ve Tema ekliyorsunuz lisansları kırılmış ws eyvallah hepinizden demiyorum işini sağlam yapan düzgün insanlardan allah razı olsun lakin kaç gündür tema ve bazı script leri denedim özellikle temaları haber temalarını birtanesimi çalışmaz yok arkadaşım çalışmıyor bazı temalarında indirme linkleri kaldırılmış indirme linkleri kaldırıldı ise lütfen konuyuda kaldırın veya kaldırttırın gerçekten artık şu internette gerçek güncel ve tema ve script paylaşan arkadaşlar lütfen deneyin özellikle temaları hadi scriptler kolay olmaya bilir ama temalar kolay deneyin sorunu yoksa ve çalışıyorsa atın gerçekten rica ediyorum 2 gündür uğraştım kaçtane haber teması için birtanesi çalışmadı zamanım boşa gitti zaman bukadarmı değersiz öyle paylaşımların olduğu sitelermi yok internet dolu öyle tema ve script ler çöplük olmuş burayı çöplüğe çevirmeyin .

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam o zaman kardeşim bizde üyelikleri paralı yapalim tüm üyelikler ücretli olsun yönetim maaş ile çalışan bi kadro yapsn sürekli güncel tutsun forumu kabul ediyorsaniz yapalım çoğu kisi gün geçtikçe zorlaşan hayatini kurtma derdinde zaman buldukça buraya bişeyler atıyor.
İlan v3 attin bana acik kaynak şekilde geri gönderdim herhangi bi karşılıkta istemedim sizin bu yaptiginiz *** buldunuz kılsızını istiyorsunuz .
Lütfen bişiler eleştirmek yerine katkınız olsun kişisel değil genel konuşuyorum.
Çok istiyorsaniz ben size özelden btc adresimi ataym 200-300 dolar gönderin size premium destek sunalim :)

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sisteme bişeyler katınki yürümediğinizde eleştirebilin @Majer in dediği gibi adam paralı bişeyi ücretsiz atıyo hatalarını düzeltmekte bedava indirene kalsın bi zahmet kırılan linkler konusunda haklılık payın var

dadas4141

1 Kas 2018
674 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sisteme bişeyler katınki yürümediğinizde eleştirebilin @Majer in dediği gibi adam paralı bişeyi ücretsiz atıyo hatalarını düzeltmekte bedava indirene kalsın bi zahmet kırılan linkler konusunda haklılık payın var
Üstat Adam Çok doğru yazmış burası bildiğim elit bir sayfaydı ama gün geçtikce sıradanlaşıyor .yazdığınız çok yanlış diyorsunuzki bedava atyor işe yaramaz düzeltilemeyen birşeyin bedavası neolur burada kirlilikten başka .. Yada paylaşırken Yazar hatalı sorunlu insanlarda ona göre bakar. adam paylaşıyor . e Lisans istiyor şimdi bunun bedavasından ne olur bilgi kirliğinden başka .bu güzide siteye birşey katacaksak işe yarar insanların faydalanacağı birşeyler olmalı paylaştım diye değil

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Üstat Adam Çok doğru yazmış burası bildiğim elit bir sayfaydı ama gün geçtikce sıradanlaşıyor .yazdığınız çok yanlış diyorsunuzki bedava atyor işe yaramaz düzeltilemeyen birşeyin bedavası neolur burada kirlilikten başka .. Yada paylaşırken Yazar hatalı sorunlu insanlarda ona göre bakar. adam paylaşıyor . e Lisans istiyor şimdi bunun bedavasından ne olur bilgi kirliğinden başka .bu güzide siteye birşey katacaksak işe yarar insanların faydalanacağı birşeyler olmalı paylaştım diye değil
Hala elit bir sayfa dostum, @Majer dahil olmak uzere bir suru warrezer arkadasimiz var hepsi vakitlerini burada gecirecek diye bir sey yok bu adamlarinda ozel hayati falan mevcut o yuzden biraz insiyatif gosterin lutfen. Kirik link veya duzeltilmeyen dosyalar olursa bildigim kadariyla warrezci arkadaslar bizzat kendileri duzeltiyor. Onlara ulasamazsaniz bile @NasyoneL ve @kaan71 basta olmak uzere yoneticilerimizde elinden geldigince tum konular ile ilgileniyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...