Hoşgeldin Misafir

Temel Deep Web'e Nasıl Girilir ?

Asım Gürsoy

mersin
27 Mar 2020
8,833 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Deep Web neredeyse herkes biliyor ve merak sarmış durumda ama adam akıllı nasıl girildiğini anlatan bir yer yok. Belki başlarının belaya girmesinde korkuyorlar ama ben bunu eğitim amaçlı anlatıyorum. Yaptığınız herhangi bir illegal işlerde sorumluluk kabul etmem. Fazla uzatmadan Deep Web'e Nasıl Girilir ? anlatıyorum.

Öncelikle Windows'dan girmeni kesinlikle tavsiye etmem çünkü pusuya yatmış aslanlar olabilir ve tek yanlış linke tıkladığınızda hayatınız mahvolur.

1- Kali Linux indir bilgisayara hani indirmesem nolur' diyorsan bir şey olmaz lakin güven amaçlı lazım bu.

2- Güzel bir VPN'e bağlan. OpenVpn kur kaliye o sağlamdır. Kuramazsan whoami VPN kullan. Atıl Samancıoğlu yazmış güzel olmuş.

3- Tarayıcıya gir ve Tor Browser yaz indir. Ama linux uyumlu indir. Çünkü linuxtan girceksin.

4- Tor tarayıcısını kur bilgisayara. Bu tarayıcı baya sağlam ve güvenilirdir. Normal hayatınızda da kullanmanızı tavsiye ederim. 4-5 bilgisayardan giriş yaptığınızı düşünün ve hepsi şifreli hatta şöyle deyim. Önünde 5 kapı var her kapıdan girdiğinde geçtiğin kapı kapanıyor ve kitleniyor. Yani iziniz kayboluyor. Bu şekilde güvenliğini anlattım.

NOT: Hiç bir zaman tamamen anonim olmazsın ona göre hareket et :)

5- Toru kurduğunu varsayarak devam ediyorum. Tor tarayıcısını aç ve hidden wiki yaz. Hidden wiki dedğimiz yer deep web linklerinin bulunduğu yerdir. Deep webe burdan ulaşacağız. Önünüze çıkan herhangi bir siteye girin.

6- Siteye girdiniz diyelim. Oradan bir link seçin ve yeni sekmede linke girin. Hack Platformu, sahte pasaport, ***********, RED ROOM gibi yerlere ulaşabilirsiniz linkleri deneyerek.

Artık deep webdesin :)

Burda en tehlikeli yer Red Room bura deep web değil dark web diye geçer, zaten duymuşssunuzdur. Burada insanlara para karşılığı i*kence yaptırıyorsunuz ve çeşitli kötü şeyler.

NOT: BEN BUNU EĞİTİM AMAÇLI ANLATTIM. HERHANGİ İLLEGAL İŞTE SORUMLULUK KABUL ETMEM.

AYRICA BUNU PAYLAŞTIM FORMDA AMA YASAK MI DEĞİL Mİ BİR BİLGİM YOK. UMARIM BANLANMAM