Tercihler için sadece tercih robotlarını kullanmak zararlıdır. Çünkü tercih robotlarında genellikle çoğu bölüm gözükmez. Nadiren hayalet gibi o bölümler ortaya çıkar. Bu yüzden klavuzu detaylı incelemek şarttır. Bu yıl çoğu öğrenci tercih robotlarını kullandıkları için bazı bölümleri görememişler bu yüzden tercih edememişler bu yıl ki bu durum öğrencilere uyarı olsun ve hiçbir öğrenci tercihler için bir daha tercih robotlarını tek başına kullanmasın üstelik ücretli danışmanlık yapan kişilerde bu duruma düşmüşler halbuki ben tercihler başladığı gün deliliyle tercih robotlarını kullanmanın zararlarını paylaştım. Tercih robotları sadece ön bilgi amacıyla kullanılabilir. Yazılım test uzmanlığı niçin var. Bunu hiç düşündünüz mü? Ben yapay zekaya bile bu kadar güvenmem tercih robotlarına güvenmişler tercih robotlarını kullanmak klavuza bakmamak büyük bir hata olup öğrencilerin geleceğiyle oynamaktır.
Tercih robotları sadece genel bir fikir edinmek amacıyla kullanılmalı, kesin kararlar vermek için kılavuz detaylı bir şekilde incelenmelidir. Yazılım test uzmanlığının da bu gibi sorunları önceden tespit etmek amacıyla var olduğunu unutmamak gerekir. Sadece yapay zekaya veya tercihlere dair dijital araçlara güvenmek yerine, manuel bir inceleme yapmak ve tercihlerin her aşamasını dikkatli bir şekilde değerlendirmek önemlidir.
Bu arada tercih robotlarını kullanıp ücretsiz alanların aldığı ücret haramdır.
Tercih robotları sadece genel bir fikir edinmek amacıyla kullanılmalı, kesin kararlar vermek için kılavuz detaylı bir şekilde incelenmelidir. Yazılım test uzmanlığının da bu gibi sorunları önceden tespit etmek amacıyla var olduğunu unutmamak gerekir. Sadece yapay zekaya veya tercihlere dair dijital araçlara güvenmek yerine, manuel bir inceleme yapmak ve tercihlerin her aşamasını dikkatli bir şekilde değerlendirmek önemlidir.
Bu arada tercih robotlarını kullanıp ücretsiz alanların aldığı ücret haramdır.