Bu Konumuzda Termux Kullanarak Termux üzerinden sqlmap ile shell atma üzerinde duracağız.-
Daha Önce Bunu Pc için göstermiştim Bugün PC erişimi olmayan kardeşlerimiz için F-
Termux Mobil üzerinden göstereceğim.-
İşlemler Birebir PC‘deki uygulanan adımlarla aynı sadece platformlar farklı.-
Önceki Konuma Gitmek İçin;-
Konuya Geçelim;-
Öncelikle Termux‘u açtık.
cd sqlmap dedik ls çektik.
Termuxunda Sqlmap yüklü olmayan kardeşlerimiz Linux‘daki gibi git clone komutuyla indirme yapabilirler indirmek için;-
URL=https://github.com/sqlmapproject/sqlmap]Sqlmap Github[/URL]-
python sqlmap.py diyerek sqlmap‘ı çalıştırdık hedef sitemizi yazıp çekeceğiz (Ben hedef sitemi daha önceki konumda Sqlmap ile shell atmayı üzerinde gösterdiğim tam.museum adlı siteyi seçtim.)-
Data Çekmek için komutumuzu girdik ben konuyu hazırlama aşamasında dataya girdiğim için bende bekletmeden direkt daha önce dosya olarak kaydettiği veritabanını bana verdi.-
--os-shell komutunu verdik;-
Bize Sitenin Hangi Yazılım dili ile kodlandığını soruyor bizim sitemiz php dili ile kodlanmış olduğu için 4‘ü seçip enter dedik;-
Gördüğünüz gibi yetki olan bir dizine shelli başarıyla upload etti linkinide bize verdi ayrıca os shell ile komut girerek dizin oluşturabilir dosyaları silebilir ve daha birçok işlem yapabiliriz.-
Örnek mkdir akincilar dedik akincilar diye bir dizin oluşturduk.;-
Upload Shellimizin Görüntüsü;-
Bu aşamadan sonra isterseniz kendi shellinizi atıp siteye index atabilirsiniz.-
alıntıdır-
Daha Önce Bunu Pc için göstermiştim Bugün PC erişimi olmayan kardeşlerimiz için F-
Termux Mobil üzerinden göstereceğim.-
İşlemler Birebir PC‘deki uygulanan adımlarla aynı sadece platformlar farklı.-
Önceki Konuma Gitmek İçin;-
Konuya Geçelim;-
Öncelikle Termux‘u açtık.
cd sqlmap dedik ls çektik.
Termuxunda Sqlmap yüklü olmayan kardeşlerimiz Linux‘daki gibi git clone komutuyla indirme yapabilirler indirmek için;-
URL=https://github.com/sqlmapproject/sqlmap]Sqlmap Github[/URL]-
python sqlmap.py diyerek sqlmap‘ı çalıştırdık hedef sitemizi yazıp çekeceğiz (Ben hedef sitemi daha önceki konumda Sqlmap ile shell atmayı üzerinde gösterdiğim tam.museum adlı siteyi seçtim.)-
Data Çekmek için komutumuzu girdik ben konuyu hazırlama aşamasında dataya girdiğim için bende bekletmeden direkt daha önce dosya olarak kaydettiği veritabanını bana verdi.-
--os-shell komutunu verdik;-
Bize Sitenin Hangi Yazılım dili ile kodlandığını soruyor bizim sitemiz php dili ile kodlanmış olduğu için 4‘ü seçip enter dedik;-
Gördüğünüz gibi yetki olan bir dizine shelli başarıyla upload etti linkinide bize verdi ayrıca os shell ile komut girerek dizin oluşturabilir dosyaları silebilir ve daha birçok işlem yapabiliriz.-
Örnek mkdir akincilar dedik akincilar diye bir dizin oluşturduk.;-
Upload Shellimizin Görüntüsü;-
Bu aşamadan sonra isterseniz kendi shellinizi atıp siteye index atabilirsiniz.-
alıntıdır-