Hoşgeldin Misafir

Tersine Mühendislik Eğitim Seti Türkçe indir

Zxwysd

6 Ocak 2024
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tersine Mühendislik Görsel Eğitim Seti, programların kırılması hack konusunda bilgileri
öğrenebileceksiniz xp sisteminde olsada anlatım faydalı olacaktır, çoğu kişi programın kırılma yollarını araştırır, bu sette temel anlatımını öğrenebileceksiniz, tam kapsamlı settir bir çok ders ve konu anlatılmakta kod aşamasını daha iyi öğrenip lisanslama çeşitlerinin açıklarını bu sayede bulup yama veya patch crack işlemler için kısa yollar bulabileceksiniz tavsiye bir settir..

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
meraklandırıcı

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,487 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tersine Mühendislik Görsel Eğitim Seti, programların kırılması hack konusunda bilgileri
öğrenebileceksiniz xp sisteminde olsada anlatım faydalı olacaktır, çoğu kişi programın kırılma yollarını araştırır, bu sette temel anlatımını öğrenebileceksiniz, tam kapsamlı settir bir çok ders ve konu anlatılmakta kod aşamasını daha iyi öğrenip lisanslama çeşitlerinin açıklarını bu sayede bulup yama veya patch crack işlemler için kısa yollar bulabileceksiniz tavsiye bir settir..

Eline sağlık

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tersine mühendislik eğitim setlerini yasal yollardan edinmek için resmi kaynaklar veya kitapçılarla iletişime geçmenizi öneririm. Telif haklarına saygı göstererek eğitim setlerini güvenilir ve yasal yollarla almak en doğru yaklaşımdır.

yeg2007

20 May 2026
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

teşekkürler