Hoşgeldin Misafir

TH Özel ilk 3 Kişiye Ömür Boyu WHMCS Lisanslama

tiamo

İstanbul
3 Kas 2017
1,545 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar,

Destek amaçlı Yeni Elite üyelik alan ilk 3 arkadaşa whmcs sistemlerini ömür boyu lisanslama işlemi yapılacaktır.

Lisanslama sonrası whmcs.com da siteniz lisanslı görünür, ve null versiyon kurup tüm özellikleriyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: Lisanslanıcak domain değiştiğinde lisansınız iptal edilir, ip adresiniz değiştiğinde lisansınız iptal edilir, lisans güncellemesi farklı domaine aktarma vs işlemler mevcut değildir oyüzden lisanslanıcak ve uzun süreli kullanılıcak domaini belirtmeniz gereklidir.

tiamo

İstanbul
3 Kas 2017
1,545 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
tiamo' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
elite üyelerde bu fırsattan yararlananlara şimdiden tebrikler

iş yoğunluğundan paylaşım vs yapamıyoruz en azından ilk konumuz olsun. Desteğimiz olsun ufakta olsa  :blush:

iyi yapıyorsun ama bizlere böyle fırsatlar yokmu darılırım bak :)

1 tane Ek sanada yapalım problem yok

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tiamo' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
tiamo' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
elite üyelerde bu fırsattan yararlananlara şimdiden tebrikler

iş yoğunluğundan paylaşım vs yapamıyoruz en azından ilk konumuz olsun. Desteğimiz olsun ufakta olsa  :blush:

iyi yapıyorsun ama bizlere böyle fırsatlar yokmu darılırım bak :)

1 tane Ek sanada yapalım problem yok
teşekürler :heart:
tmm o zaman benim siteme uygulayalım :)

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
383 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kusuruma bakmayın ama elit,normal,mod diye üye ayrımı yapılmasa iyi olur sonuçta normal üyeler de foruma ait insanlar ben vip üyeliğe de karşıyım tabi özel temaların başka yerlere kopyalanmamasi için önlemler alınabilir farklica ve son olarak siteleri ayakta tutan normal diye tabir ettiğimiz üyelerdir.

Şimdi bazı arkadaşlar hemen cephe alabilir fakat bu benim şahsi düşüncem kimseye lafım veya yönetime sözüm yoktur genelleme olarak yazdım düşüncemi

Saygılarımla!

tiamo

İstanbul
3 Kas 2017
1,545 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
babalite33' Alıntı:
Kusuruma bakmayın ama elit,normal,mod diye üye ayrımı yapılmasa iyi olur sonuçta normal üyeler de foruma ait insanlar ben vip üyeliğe de karşıyım tabi özel temaların başka yerlere kopyalanmamasi için önlemler alınabilir farklica ve son olarak siteleri ayakta tutan normal diye tabir ettiğimiz üyelerdir.

Şimdi bazı arkadaşlar hemen cephe alabilir fakat bu benim şahsi düşüncem kimseye lafım veya yönetime sözüm yoktur genelleme olarak yazdım düşüncemi

Saygılarımla!

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek isterim düşüncelerinizde, bir yönden haklısınız diğer yönden ise elite, vip üyelikler destek amaçlıdır, bu platformun ayakta kalabilmesi için her yıl düzenli ödemeler yapılır. Ki tahmin ediyorum paylaşımlı hosting bile değil sunucuda barındırıyorlardır siz düşünün masrafını v.s v.s

Diyeceğim şuki bunu ayrımcılık olarak düşünmeyin destek olarak düşünün ücretler hiçbir platformda aşırı pahalı olmaz herkezin verebiliceği küçük miktarlardır buda emin olun sadece masrafların 4 de 1 ini bile karşılamaz.

Dipnot olarak kendimde elite üye değilim, tamamen azda olsa destekte bulunmak amacıyla yapılan bir işlemdir.

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
383 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tiamo' Alıntı:
babalite33' Alıntı:

Saygılarımla!

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek isterim düşüncelerinizde, bir yönden haklısınız diğer yönden ise elite, vip üyelikler destek amaçlıdır, bu platformun ayakta kalabilmesi için her yıl düzenli ödemeler yapılır. Ki tahmin ediyorum paylaşımlı hosting bile değil sunucuda barındırıyorlardır siz düşünün masrafını v.s v.s

Diyeceğim şuki bunu ayrımcılık olarak düşünmeyin destek olarak düşünün ücretler hiçbir platformda aşırı pahalı olmaz herkezin verebiliceği küçük miktarlardır buda emin olun sadece masrafların 4 de 1 ini bile karşılamaz.

Dipnot olarak kendimde elite üye değilim, tamamen azda olsa destekte bulunmak amacıyla yapılan bir işlemdir.

Beni azda olsa anladığınız ve kırıcı olmadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Tabi haklısınız sunucu gider vesaire fakat binlerce kişi buradan tema vesaire indiriyor parayı reklamlardan daha çok kazanmaları bence daha mantıklı değil mi ? 

Misal 200 tl ye üyelik 20 kişi almış şimdi bu kaç yıldır th 20 vip üyelikle ayakta kalacağını sanmıyorum ufak ama devamlı ücretlerde yüzlerce kişi alim yapar devamlı para akışı olur millette 10 20 tl gibi fiyatları önemsemez ve devamlı öder kimseye dokanmaz ve her 2 tarafın da işi görülür fikrimce

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
383 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
@babalite33 @tiamo biz kesinlikle üye ayrımı yapmıyoruz fakat 15 bin üyenin 13 bini bir dosyayı alıp kaçan tipler birde böyle düşünün, sizler gibi aktif üyeler her zaman baş tacıdır.

Yerden göğe kadar haklısın Admin bey fakat bu üyelik 
6 ay misal 200 tl yerine aylik 5,10 tl olmasi daha iyi olmazmi aylik ufak para gibi ama daha cok kisi alir aylik 10 tl olsa 18 bin uyeligin fikrimce en kotu 1000 kisi alsa 1000x10=10.000 tl yapar buda giderlerinizi karşılar gibi tabiki sadece fikir sunuyorum işinize karışmak hattimize değil..

Bu arada son olarak siz de bastacisiniz sayenizde belkide alamayacagimiz temalara ulaşıyoruz sağolun varolun