Hoşgeldin Misafir

The Last of Us 3.Sezon Geliyor: 3. Sezon Abby’ye Odaklanabilir!

Adh-i-Zelzale

17 Nis 2025
1,616 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Naughty Dog‘un kıyamet sonrası aksiyon-macera oyunu The Last of Us, 2013’ten bu yana sayısız aldığı prestijli oyun ödülünün yanı sıra birçok oyuncu tarafından da övgüyle söz ediliyor. Bu markanın ekmeğini daha fazla yemekte kararlı olan HBO ve Sony, bu muhteşem seriyi TV’de de aynı kalitede hayranların karşısına çıkarmakta kararlı.

Geçtiğimiz yıl MAX üzerinden izleyiciyle buluşan The Last of Us video oyunun dizi adaptasyonun ilk sezonu, beklentilerin üzerinde bir performans gösterdi. İzleyenler ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen ayrıca, en iyi oyun uyarlamalarından birisi olarak bahsedilen yapımın ikinci sezonu hali hazırda izleyiciyle buluşurken; yapımcılar, yeni sezonlar üzerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Warner Bros. Discovery ve HBO; son yılların en iyi oyun uyarlamalarından birisi olan dizinin yeni ve ikinci sezon reklam ile tanıtım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ise hayranları sevindiren bir gelişme yaşandı ve yapımcılar herhangi bir ara vermeden, dizinin yeni ve üçüncü sezon çalışmalarına devam ederken; hayranlar tarafından merakla beklenen üçüncü sezondan ilk somut detaylar paylaşılmaya başlandı!

The Last of Us 3.Sezonu, Abby Karakterini Merkezine Alabilir!

The Last of Us

Video oyunun dizi adaptasyonun ikinci sezonunda, terapist Gail karakterine hayat veren Catherine O’Hara’nın geçtiğimiz günlerde Variety‘ye verdiği demeç sırasında, ufukta gözüken yeni ve üçüncü sezonun ilk iki sezondan biraz daha farklı olacağını dile getirdi. Üçüncü sezonun, Kaitlyn Dever’ın canlandırdığı Abby karakterini merkezine almasının yüksek ihtimal olduğunu dillendirdi.

“Bilmiyorum. Yapımcı Craig Mazin kesinlikle gelecek sezon olmayacağımı dile getirdi.. Bu yeni sezon, Abby’nin hikayesi olacak.. Belki ileride. Ama benim rolüm Joel ve Ellie’ye hizmet etmekti.”

Üçüncü sezonun prodüksiyon süreci, 2026 yılının başlarında başlayacak. En iyi oyun adaptasyonu olarak kabul gören The Last of Us dizisinin yeni ve ikinci sezonu; Max üzerinden izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.