Hoşgeldin Misafir

the wp temaları

UZM4N-Giderken

Aydın / Söke
14 Ocak 2019
152 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaslar Elimde The Wp ye Ayit Bİr Cok tema Var Functions.php  ve lisans.php leri iNcobe li Yardımcı olucak varsa hepsıni link haline getiririm  kıra bilen varsa  kullananlım. ::)  Pm Atın Yardımcı olun herkez hayra girsin yada kıran kişi ile  birlikte ikimzide olsun bütün temaları elimde

kadirsoyler

25 Şub 2019
66 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bende the wp 3 haber temasının ful calısanı var forumdada var fakat 4 ve 5 versıyonunun temaları mevcut ama lısans sıkıntısı var cozebılen olmadı konuda actım kıranda olduysa şayet paylasmadı eger kırabılecek varsa bende yükliyebilirim

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
crazyc4' Alıntı:
DevilDeep' Alıntı:
crazyc4' Alıntı:
Bende 2 gündür arıyorum ama yok piyasada arkadaşın biri sallamış hepsi var diye valla varsa söyle bizde indirelim. harbiden elinde bu arkadaşların haber temaları olan varsa minnetar oluruz

Senin Gibi Ukalalar Oldukça Paylaşma Gereği Duymuyorum.

Hadini bil seviyesizlik yapma burası paylaşım yapılan bir alan bizde olanı paylaşıyor işimize yarayan bir şey oldumu teşekkür edip alıyoruz. Sen gelip burda salıyorsun yok bende varda şuda buda yalan konuşuyorsun hadi diyelim yalan değil varsada paylaşacaksın gelip burda sömürmeyeceksin sadece. Boş yapma varsa icraatin sonra konuşursun hadsiz

Sömüren Belli ::)  Ama İbnelik Olsun Diye Yine Paylaşmayacağım.

crazyc4

18 Nis 2018
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DevilDeep' Alıntı:
crazyc4' Alıntı:
Bende 2 gündür arıyorum ama yok piyasada arkadaşın biri sallamış hepsi var diye valla varsa söyle bizde indirelim. harbiden elinde bu arkadaşların haber temaları olan varsa minnetar oluruz

Sallamışmıyım :)

Valla utandım şimdi seni tanımadan önceydi senden özür diliyorum gerçekten kusuruma bakma :)

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
crazyc4' Alıntı:
DevilDeep' Alıntı:
crazyc4' Alıntı:

Sallamışmıyım :)

Valla utandım şimdi seni tanımadan önceydi senden özür diliyorum gerçekten kusuruma bakma :)
Sıkıntı Yok :)
panofeed' Alıntı:
Bu DevilDeep bı sihirbaz inanın hepsi var ? bizim hayalimizde duran onun arşivinde duruyor

Takipte Kalın Daha Yeni Başladık :)