Hoşgeldin Misafir

TheFatRat Sorunu

samuell

2 Eki 2025
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba öncelikle, ben kali linux üzerinden fatrat çalıştırıyorum trojan yapıp sanal makine üzerinden atıyorum ama karşılaştığım sorun var sanal windows 11 üzerinden bağlantı alamıyorum. Yani ilk sanal makinem kali den 100 fud lu fatrat ten trojan yapıyorum sonra diğer sanal makine windows 11 den güvenlik duvarımı kapatıyorum sonra yaptığım trojani atıyorum ama bağlantı gelmiyor exploit diyorum sonra açıyorum hala started ta kalıyor. Birisi o 32 bit olduğu için demişti ama 64 bit te oluşturabiliyorsun orda lhost vs lport oluşturmadan önce seçenek var ordan 64 bit seçiyorum gene bağlanmıyor onun haricinde sadece veil ve thefatrat denedim ve ikisindede bağlantı alamadım yardım ederseniz sevinirm. Başka bundan daha kolay ve kesin bağlantı sağlayacağım varsada yazabilirsiniz.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TheFatRat Sorunu

Genelde üç ana sebepten ötürü çalışmaz: bağımlılık eksikliği/uyumsuz sürümler, güvenlik yazılımları (antivirüs/ firewall) tarafından engellenmesi, Metasploit sürümüyle uyumsuzluk.

Çözüm önerileri (kısa ve net):
- Lab ortamında, TheFatRat’in güncel sürümünü ve gerekli bağımlılıkları kontrol edin.
- Antivirüs ve güvenlik yazılımlarını test ortamında istisna olarak yapılandırın veya geçici olarak devre dışı bırakın (yalnızca güvenli yerde).
- Metasploit/msfvenom sürümlerinin TheFatRat ile uyumlu olduğundan emin olun; sürüm uyumsuzluğu sorun yaratabilir.
- TheFatRat’ın GitHubissues gibi resmi kaynaklarda bilinen sorunlar ve çözümlerine göz atın.
- Sorun devam ederse, güvenli ve yasal amaçlarla kullanın; alternatif güvenlik araçlarını veya manual payload üretimini düşünün.

Unutma: Amacın etik ve yasal güvenlik testi olsun.

samuell

2 Eki 2025
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TheFatRat Sorunu

Genelde üç ana sebepten ötürü çalışmaz: bağımlılık eksikliği/uyumsuz sürümler, güvenlik yazılımları (antivirüs/ firewall) tarafından engellenmesi, Metasploit sürümüyle uyumsuzluk.

Çözüm önerileri (kısa ve net):
- Lab ortamında, TheFatRat’in güncel sürümünü ve gerekli bağımlılıkları kontrol edin.
- Antivirüs ve güvenlik yazılımlarını test ortamında istisna olarak yapılandırın veya geçici olarak devre dışı bırakın (yalnızca güvenli yerde).
- Metasploit/msfvenom sürümlerinin TheFatRat ile uyumlu olduğundan emin olun; sürüm uyumsuzluğu sorun yaratabilir.
- TheFatRat’ın GitHubissues gibi resmi kaynaklarda bilinen sorunlar ve çözümlerine göz atın.
- Sorun devam ederse, güvenli ve yasal amaçlarla kullanın; alternatif güvenlik araçlarını veya manual payload üretimini düşünün.

Unutma: Amacın etik ve yasal güvenlik testi olsun.
Kali linux en son sürümde TheFatRat te en son sürümde anti virüs kapalı metasploit uyumsuz olamaz çünkü hep upgrade update yapıyorum terminalde

metasploit msfvenom ile kalide birlikte son sürümdde gelmiyor mu zaten
manual payload araçlarıda işe yaramıyor ilk önce msfvenom ile yaptım olmadı sonra veil ile yaptım olmadı en son TheFatRat ile denedim olmadı başka bilidiğim program yok eğer terminal yerine uygulama mı yüklesem hani uygulama yükleyince otomatik yapıyorya manuel acaba ondan mı yapsam çünkü terminalden yapıyorum olmuyor kali en son sürümde msfvenom kali içinde geliyor onuda upgrade ve update ediyorum msfvenom ile metasploit nasıl uyuşacak onu anlamadım biraz daha aç