Hoşgeldin Misafir

Script İstek Themeforest & Codecanyon İsteklerinizi Paylaşıyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
başlıktata belirttiğim üzere buradaki bütün istediğiniz temaları scriptleri yazın (paylaşılmayan) hepsini paylaşayım..

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

BABAke

29 Kas 2023
175 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu Temanın Wordpress hali mevcut o şekilde paylaştım opencart görürsem paylaşırım.

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
başlıktata belirttiğim üzere buradaki bütün istediğiniz temaları scriptleri yazın (paylaşılmayan) hepsini paylaşayım..
hocam e-market scriptinde zipin içinde farklı bir sitenin ismi var, o sitedeki scriptler genelde trojenli oluyor bu script temiz ama teşekkür ederim.
VT;

<Lastpoint>

12 Eki 2021
581 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam aleykum

sana zahmet bu iki temayi paylaşabilirsen sewinirim iyi akşamlar

BABAke

29 Kas 2023
175 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eline koluna sağlık kardeşim
hocam e-market scriptinde zipin içinde farklı bir sitenin ismi var, o sitedeki scriptler genelde trojenli oluyor bu script temiz ama teşekkür ederim.
VT;
selam aleykum

sana zahmet bu iki temayi paylaşabilirsen sewinirim iyi akşamlar

Temanın son sürümünü rica edebilir miyim ?

Merhaba,
hayırlı geceler, bulabildiklerimi attım arkadaşlar bulursam atarım tekrardan. atamadıklarım kusura bakmasın bulamadım çünkü.

Buda Bonus Olsun :D

ceka06161

13 Ağu 2023
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.
1. https://codecanyon.net/item/cut-thr...-game-unity-3d-admob-firebase-photon/50480522
2. https://codecanyon.net/item/cut-throat-dominoes-multiplayer-game-unity/35474052
3. https://codecanyon.net/item/dominoes-master-online/50899504

bunlari yapa bilirmisin lutfen en ustdeki 2 link onemli de en onemlisi en ustdeki olan yardimci olursan sevinirim simdiden tesekkurler

intelvivob47

19 May 2023
335 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Google Drive üzerinden paylaştığını gördüm demekki güvenilir bir insansın

barbaroshh

22 Nis 2024
74 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Merhaba;

Zahmet olmazsa şu ikisini gönderebilirmisiniz? Teşekkürler