Hoşgeldin Misafir

THS 2023 Seçim Anketi

2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy vereceksiniz?

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oy: 113 24.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oy: 143 31.0%
  • Muharrem İNCE

Oy: 138 29.9%
  • Kararsız / Diğer

Oy: 26 5.6%
  • Oy vermeyeceğim

Oy: 41 8.9%

• Kullanılan toplam oy
    461
  • Anket kapatılmış .

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2006'dan bu yana genel seçimlerde hiç oy kullanmadım bu seçimde yine kullanmayacağım ama Erdoğan'ın kazanmasını isterim. Gerçekten adamda liderlik vasfı var.
Neden kullanmayacak kardeşim Senin için sorun olmayacaksa öğrenme şansımız var mı

Starvos

22 May 2019
270 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Neden kullanmayacak kardeşim Senin için sorun olmayacaksa öğrenme şansımız var mı
Ülkemizde ki siyasetçilerin vaatleri hiç bana inandırıcı yada mantıklı gelmedi. 3 ay sonra seçim olacak örneğin bütün partiler diyor ki ekonomiyi düzelteceğiz ama kimse nasıl düzelteceğini söyleyemiyor. Vaatler var ama altı doldurulmadan insanlara sunuluyor ne zaman ki biri çıkıp yapacaklarını açık ve net anlatırsa hangi fikirden olduğu önemli değil hemen oy veririm

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Devletin en büyük hatası yaptığı hiizmeti insanlara duyuramamasıdır bir tarafta 80 yılda yapılmayan hizmetleri 20 yılda gerçekleştirmiş bir dünya lideri diger tarafta vatanı bölmek isteyen ve avrupa ve abdnin köpeği yapmak isteyen 6+1 lik masa ve hdpye bakanlık ve özerklik vermek isteyen vatan hainleri adamlar kendi agızları ile diyorlar tüm ilerlemeleri durduracagız tamami ile dışa bagımlı olacagız diye resmen abd den ödenek alıp erdoganı devirip ülkeyi fetoya teslim etmek isteyen vatan hainleri insanlarımız bu kadarmı cahil anlayamıyorum nasıl olurda evlatlarımızın geleceginiz 6+1 lik masaya vermeyi düşünüyorlar kafayı yememek elde degil vatan bu kadar ucuz bir malmıdırki önüne gelen satmaya çalışıyor dünyada bir çok ülke savaşa girsede bir çogunun gidecek oldukları ülkeler vardır ama eger ülkemiz bir savaşa girerse sizin kaçacak hiçbir yeriniz yok kimse kabul etmez işte o zaman açlık nedir ekonomi nedir o zaman görürsünüz chp hdpnin oyları ile belediyeleri aldı hani herşey güzel olacaktı devletten 25 milyar ödenek aldılar ibbye yetmedi ibb belediyesini 122 milyar zarara ugrattılar yaptıkları hizmet nedir temel atmama töreni ve 1 çeşme açılışı ha bide bol bol heykel diktiler 18 bin işçi çıkardılar 45 bin kişi işe aldılar hani israf vatana ihanet diyorlardı 45 bin işçide kim hdpliler ve dige rpartiler hdplerilerin maaşlarının çoguda dağa yollandı bunu herkes biliyor sizmi bilmiyorsunuz

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar herkese saygım var ama vatan millet diyerek vatanı bölmek parçalamak isteyenler ortada aklınız yokmu 2 kurus para menfaati uğruna belki 7 liyi seçeceksiniz ozaman bana vatan ve millet demesin o kişiler vatan için millet için şehit olan insanları 2 eli yakanızda olacak siz o 7 li masada hdpkk nın olduğunu göz göre göre hala onlara oy veriyorsanız siz bana vatan millet sevdasından bahsetmeyin ben inanmam kaldıki kendiniz buna nasıl inanıyorsunuz onuda anlamış değilim aklı olan kimse inanmaz kağıt üzerindeki yazıyı bile okuyamayan masadakiler mi yönetecek bu ülkeyi cumhur başkanı seçilecek ama kararları 7 li masamı verecek onlar ne derse o mu olacak ve sizler o şekilde türkiye daha güzel yönetilir diyerek hdpkk ya oy vereceksiniz yazık size. Kararsızım veya oy vermeyeceğim diyen arkadaşlar bazen sosyal medyada şunları söyleyenler var oyvermeyeceğim oy vermek haram kuranda oy vermek yok müzlüman oy vermez ws saçma algılar var iyi ozaman müslümanlar ve müslümanım diyen herkes oy vermesin çekilelim kenara bakalım gelsin o eski zihniyet + hdpkk ülkeyi mahvetsin sizin aklınız bukadar çalışıyorsa diyecek birşey yok ama hiçbiriniz kalkıp Vatan Millet demesin sizde 2 side yok

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2006'dan bu yana genel seçimlerde hiç oy kullanmadım bu seçimde yine kullanmayacağım ama Erdoğan'ın kazanmasını isterim. Gerçekten adamda liderlik vasfı var.
Kazanmasını istiyorsan ozaman oy kullanman gerek oyu ülken için atacaksın madem inanıyorsun ozaman oy kullanman gerekmezmi sen oy kullanmazsan 7 li masa gelirse ozaman suçluluk hissetmeyecekmisin

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ülkemizde ki siyasetçilerin vaatleri hiç bana inandırıcı yada mantıklı gelmedi. 3 ay sonra seçim olacak örneğin bütün partiler diyor ki ekonomiyi düzelteceğiz ama kimse nasıl düzelteceğini söyleyemiyor. Vaatler var ama altı doldurulmadan insanlara sunuluyor ne zaman ki biri çıkıp yapacaklarını açık ve net anlatırsa hangi fikirden olduğu önemli değil hemen oy veririm
80 yıla kıyasla - 20 yılda yapılanlar seni ikna etmediyse boşver senin iknaya ihtiyacın yok zaten kendi kendini ikna etmişsin

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnce adaylığını henüz açıklamadı. Adaylıktan çekilebilir. Her şey bir şişe Rakı'ya bakar. Veya bir bakanlığa.
Tek başına hiçbiri kazanamayacağını biliyor hepside mevki hırsı peşinde o şuan açıklamıyor çünkü seçmenlerinin iyi parti gibi gitmesinden endişeli akılları sıra sağ gösterip sol vuracaklar olsun allahın izniyle hak yerini bulacaktır ben pkk ya oy vermem

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ekonomiyi yaparsa bu ilktidar yapacağına eminim çünkü önceki seçimde ne vaattilerse yaptıklar yapmaya devam ediliyor. Ekonomi biliyorsun dünya geneli olan bir sorun işe virüstü , rusya ukrayna savaşı ve benzeri durumlar dünya etkilendi bizi fazla bi tık fazla etkiledi neden çünkü o ülkeler yıllarca yatırım yaptılar bizim ülkede neler oldu yıllarda müslümanlara uğraştıralar darbeler gördü birileri paraları cepe atıyordu bir gecede bankalar paraları alıp kapanıyordu, ve bu ilktidar o zaman yapılması gereken şeyleri bütün alt yapıyı yaptı zorlu bir süreçten geçti meyvesini yeni yemeye başladık.

Bu gün avrupa bak içler açısı halde orda öyle kiriz var onları ayakta tutan şey avrupa birliği denen şey hepsi ayrılsa açlıktan ölürler bunlar

En Kısa Şekilde Söylüyorum: (Git Bir Elma Fidanı Dik Bak Bakalım Meyvesini Kaç Yıl Sonra Alıyorsun Ve Satıyorsun)