Arkadaşlar merhaba bugün size muhteşem birr programdan bahsetmek istiyorum.-
arkadaşlar bu program sayesinde efsane sliderler(kaydırıcılar) yapabilirsiniz. (Merak etmeyin demosu var
)-
html yaptığınız siteler de veya şirket tanıtım sitelerinde kullanıla bilir .-
programın içinde çeşitli efektler ve özellikler vardır.-
yapacağınız siteye göre slider teması belirlerme bile var -
arkadaşlar yaptığım slidere efsane efektler ekledim onun için biraz izleyin hemen girip çıkmayın biraz bekleyin eklediğim efektleri görünce sizde çok şaşıracaksınız
-
buyrun bir kaç görüntü:-
Programın arayüzü.-
-
Fotoğraf ekleme bölümü.-
-
Yapacagınız siteye göre slider teması secme bölümü.-

Bu bölümde slider için efektleri ayarlama.-

evet program bu kadar işte merak etmeyin programla biraz uğraşın hemen çözersiniz
Programın tek kotu yanı ingilizce olması bir sürü dil var ama türkçe dil yok.
birde tüm özelliklerinden yararlana bilmek için carck istiyor. merak etmeyin sizin için carckını buldum.
Özet: programı indir-->programı kur-->programı crackle---> muhteşem sliderler yapmaya başla
DEMO VİRÜS TOTAL
arkadaşlar bu program sayesinde efsane sliderler(kaydırıcılar) yapabilirsiniz. (Merak etmeyin demosu var
html yaptığınız siteler de veya şirket tanıtım sitelerinde kullanıla bilir .-
programın içinde çeşitli efektler ve özellikler vardır.-
yapacağınız siteye göre slider teması belirlerme bile var -
arkadaşlar yaptığım slidere efsane efektler ekledim onun için biraz izleyin hemen girip çıkmayın biraz bekleyin eklediğim efektleri görünce sizde çok şaşıracaksınız
buyrun bir kaç görüntü:-
Programın arayüzü.-
-Fotoğraf ekleme bölümü.-
-Yapacagınız siteye göre slider teması secme bölümü.-

Bu bölümde slider için efektleri ayarlama.-

evet program bu kadar işte merak etmeyin programla biraz uğraşın hemen çözersiniz
Programın tek kotu yanı ingilizce olması bir sürü dil var ama türkçe dil yok.
birde tüm özelliklerinden yararlana bilmek için carck istiyor. merak etmeyin sizin için carckını buldum.
Özet: programı indir-->programı kur-->programı crackle---> muhteşem sliderler yapmaya başla
DEMO VİRÜS TOTAL
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.