Hoşgeldin Misafir

THS Android Club

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle Merhaba,

Bu Konuyu Açmamın Sebebi Android Ve Mobil Teknolojiler  -Bölümünün Canlı Tutulması Ve Android Konusunda Merak Edilen Veya Sorunlarınıza Cevap Olabilmek İçindir. Asıl Amacımız THS Android Club Olarak Android Ve Mobil Teknolojiler -Bölümünü Canlı Tutmaktır. 
Merak Ettiğiniz Konu Veya Sorular Var İse Bu Post Altına Atabilirsiniz. Sizlere: @Slayer49 , @PROHACKTR41 Ve @Hataylee Yardımcı Olacaktır. 
Bir Nevi Android Yardım Konusu Olarakta Geçerlidir.  Ve Sadece THS Android Club Olarak Değil Kendi Aranızda da Sorularınıza Cevaplaya Bilirsiniz :)

Ve @Hataylee Kendini Göstermen İçin Sana Bir Şans ;) THS Android Club Alınmak İstiyorsan Bu Konuyu İyi Takip Etmen Gerek :)

D34D M3N

2 Nis 2018
272 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Öncelikle Merhaba,

Bu Konuyu Açmamın Sebebi Android Ve Mobil Teknolojiler  -Bölümünün Canlı Tutulması Ve Android Konusunda Merak Edilen Veya Sorunlarınıza Cevap Olabilmek İçindir. Asıl Amacımız THS Android Club Olarak Android Ve Mobil Teknolojiler -Bölümünü Canlı Tutmaktır. 
Merak Ettiğiniz Konu Veya Sorular Var İse Bu Post Altına Atabilirsiniz. Sizlere: @Slayer49 , @PROHACKTR41 Ve @Hataylee Yardımcı Olacaktır. 
Bir Nevi Android Yardım Konusu Olarakta Geçerlidir.  Ve Sadece THS Android Club Olarak Değil Kendi Aranızda da Sorularınıza Cevaplaya Bilirsiniz :)

Ve @Hataylee Kendini Göstermen İçin Sana Bir Şans ;) THS Android Club Alınmak İstiyorsan Bu Konuyu İyi Takip Etmen Gerek :)

İlk sorun benden 
Android oyun club sitesi var tüm apkları imzalanmış yani oyuna girerken site adresi yazıyor oyunda 

Ve bir forumdada istediğiniz apk indirilip reklam ekleme ve imza değişimi yapılır demiş bunları nasıl yaparım

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bende sosyal medya hilesi geliştiriyorum musait zamanda slayer onu mobil uygulama yapalım suan bot geliştiriyorum

PROHACKTR41

25 May 2018
82 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
D34D M3N' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
Öncelikle Merhaba,

İlk sorun benden 
Android oyun club sitesi var tüm apkları imzalanmış yani oyuna girerken site adresi yazıyor oyunda 

Ve bir forumdada istediğiniz apk indirilip reklam ekleme ve imza değişimi yapılır demiş bunları nasıl yaparım

apk editör yükle
apk nın dosyasına gir
ordan editle

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
bende sosyal medya hilesi geliştiriyorum musait zamanda slayer onu mobil uygulama yapalım suan bot geliştiriyorum

Tamamdır Haletmeye Çalışırız :)

D34D M3N' Alıntı:
İlk sorun benden 

Apk Editör Programı İle Veya Bilgisayar Üzerinden Java JDK kurumu yapınız sonra Apk Editör Araçları Var Onları Kullana Bilirsiniz 
Örnek : İndirmek İçin Tıkla Uygun JDK yüklediğinizde ve notepad++  İndirerek Edit Yapabilirsiniz :)
Eğer Unutmaz isem daha detaylı bir konusunu açarım :)