Üzgünüz forumdan artık yasaklandınız! Yasaklanma sebebiniz : Forum huzurunu kaçırma az biraz kafa dinle Yasağın 30 Ağu 2024 22:00'de tarihinde kaldırılacak.
Sınırsız banlayın ama sebebini açıklayın 5 yıldır emek veriyorum ben buraya.. Yazık 3,5 çapulcu adamın lafı ile ban atılıyor forumda yönetici namına birşey yok.Forum huzuru demiş sanki küfür ettik ne yapmışız açıklada herkes bilsin. En son konumdaki lafım galiba birilerine sağlam batmış.
Gene söylüyorum siz üye değil, paralı adamlar arıyorsunuz amacınız bu ve o kendini bilen şahışta KOMUTANCILIK oynuyor.
Milletten tema dilenipte tim lideri rolünde paylaşım yapıyor güya kendi çekmiş gibi benden oyun scriptiini 5 gün önce dilendiğini unuttu ama.
Şunu sunucuya girip çekebilirmisin dediğini. Yazık sadece gülüyorum size. Ne ben nede siz kaybedersiniz sıkıntı yok ama sıkıntı
BU FORUMDA emeğe saygı yok boşuna var diyip yalakalık yapmayın. Konu benim laf benim küfür etmediğim ve kuralları çiğnemediğim sürece istediğimi yaparım ama bu bile zorunuza gidiyor.
Şimdi kimse görmeden bu konuyu sil ve bu hesabıda banla yazık gerçekten yazık..
Tim Lideri olan yaşı 45 ama daha doğru dürüst yazmayı bilmeyen şahıs bir ara ulaşta sana tüm sektörleri verim gelip burda paylaşım atarsın taze çektim ben çektim diye.