Hoşgeldin Misafir

THS Escrow İle Güvenli Ticaret

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güzel düşünülmüş bir sitem dolandırıcıligin onu kesilmiş olur birde warezde olan yazılımların satisi yapiyolar o ayrı bir konu adam gelip yok dosya eksik yok şu eksik deyip mesaj konu açılımı yapılıyor warez olan yazılımın satışı tamamen yasak olmalı ha elinde warez olmayan bir yazılım var tabiki onun satışını yapa bilir benim görüşüm düşüncem bundan ibaret 👍

darin

21 Nis 2024
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bundan sonra dolandırılma, kandırılma olaylarına karşı THS Escrow güvenli ticaret sistemimizi devreye sokma kararı aldık.

THS Escrow Nedir?
En basit tabiri ile THS Escrow, bir nevi aracılık sistemidir. Günümüzde alışveriş sitelerinde kullanılan sisteme benzetilebilir.

Örneğin, Ahmet ile Mehmet ticaret yapacaklar; aralarında güveni sağlayamaz yada riske atmak istemezlerse burada THS Escrow devreye giriyor. Ödeme Turkhacks'e yapılıyor, verilen hizmet kanıtlandıktan ve alıcı onayladıktan sonra alınan ücret satıcının hesabına aktarılıyor. (Para transferlerindeki havale/eft gibi kesintiler satıcı/alıcı tarafından karşılanır.)

Komisyon
Escrow komisyonu anlaşmaya göre alıcı yada satıcı tarafından karşılanır. Turkhacks sabit %10 komisyon alır.

Elite üyeler için komisyon sabit %5

İletişim için : PM​
merhaba esc ici n iletisim kurmak istiyorum fakat mesaj atmak icin yetkim yok daha bana donus yapar misiniz pm den

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
THS Escrow kullanarak ödemelerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Ürünü teslim alınmadan ödeme yapmayın ve satıcıyla iletişimde kalın. Bu yöntem, sahtecilik riskini azaltır ve taraflar arasında güven sağlar.