Hoşgeldin Misafir

Ths Fikrini istiyorum

yusufum07

18 Ara 2024
218 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS Ailesi bir sistem kurmak istiyorum kayıp çalıntı sorgulama sitesi yapmak istiyorum genel olarak çalıntı bir şeyin örnek eşyanın kayıp ilanını verecek ama sorgulama yapmak için arama motoru üyelik isticek örnek; siteye girdim motorsikletim çalındı çalıntı ilanını vericem şase plaka tc motor no bilgilerini giricem ama bu ilanı ve sorgulamayı sadece üyeler girip yapabilecek bu konuda yardımlarınızı istiyorum .

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS Ailesi bir sistem kurmak istiyorum kayıp çalıntı sorgulama sitesi yapmak istiyorum genel olarak çalıntı bir şeyin örnek eşyanın kayıp ilanını verecek ama sorgulama yapmak için arama motoru üyelik isticek örnek; siteye girdim motorsikletim çalındı çalıntı ilanını vericem şase plaka tc motor no bilgilerini giricem ama bu ilanı ve sorgulamayı sadece üyeler girip yapabilecek bu konuda yardımlarınızı istiyorum .

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlan scriptleri üzerinde oynayıp istediğin formata getirebilirsin aslında ama şahsi fikrim gereksiz maliyet olur istenilen verim alınmaz bence. Neden mi? Şöyle bi senaryo düşünelim. Diyelim benim motorum kayboldu. Girip ilan verdim diyelim. Motorumu bilen yada gören kişi google’da senin siteyi arayıp bulucak da üye olup ilana bakıcak da detayları görecek ve ilandan bana ulaşıp kardeşim motorun şurada diyecek. Yani bulan kişi diyelim uzaktan gördü. Elindeki tek veri motorun dış görünüşü ve plaka bilgisi. Ki tahminimce plaka da sökülmüş olur. Sizce % kaç ihtimalle o motoru gören kişi google a giricek, “kayıp ilanları/kayıp motor ilanları vs” yazıcak sizin siteyi bulucak. Üye olucak. İlanlara girip filtreleme yapıp motor ilanlarına bakıp görsellerden o motoru bulup ilgili kişiye ulaşacak? Yani yapması gereken bellidir. Şüpheli durumda polisi arayıp ihbar eder. Zaten şikayet kaydı oluşturulduysa motor sahibi tarafından. Gereken işlem yapılır. Lütfen beni yanlış anlamayın. Yeni projelere, fikirlere açık birisiyim. Canı gönülden tebrik ederim. 2012 den beri yazılımla ilgileniyorum. İlk öğrenmeye başladığım andan beri her zaman yazılımın temelinde senaryo vardır düşüncesine inandım ve o şekilde hareket ettim. Dediğim gibi bütün bu söylediklerim şahsi fikrimdir. Farklı bir senaryo üretebilirseniz hayata geçirilebilir bi proje yani imkansız değil ☺️🙏🏻