Hoşgeldin Misafir

THS fiziksel madalya

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar alttaki görselde forum komutanları ve onları atıyan forum şeyhlerinin uzun tartışmalar sonucu ortak kararlaştırdığı madalyamız nasayı hackleyen veya deepweb de bot açmadan 120 level e kasanlara ücretsiz üstelik ben gelip bizzat takıcam durun daha bitmedi takmadan okuyup üfliyicem sizde eğer size takmamı istiyorsanız bu tarz başarılara imza atmanız gerekli eğer başaramam komutanım derseniz 30 tl gibi bir ücrete satın alabilir veya türbanlı bir bacıysanız ücretsiz elde edebilirsiniz.
htaht.jpg
[/img]

Önceki görsel fedoncu hayınların saldırısına uğradı tekrar yükledim.

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
@editoor den sonra madalyamızı almaya hak kazananan kişi @SurHan dır kendisine en yakın zamanda takıcam.

@JQTR1 ben sana  bi  madalya takıcam aklın  hayalın   unutmayacagın osmanlı madalyası olcak   yedınde ılk osmanlı dayagı  olcak      sacma  seylerı  benı  etıket yapmayın  kımseyı  yapmayın foruma actınız  sacma  konu    bana gore  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
editoor' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
@editoor den sonra madalyamızı almaya hak kazananan kişi @SurHan dır kendisine en yakın zamanda takıcam.

@JQTR1 ben sana  bi  madalya takıcam aklın  hayalın   unutmayacagın osmanlı madalyası olcak   yedınde ılk osmanlı dayagı  olcak      sacma  seylerı  benı  etıket yapmayın  kımseyı  yapmayın foruma actınız  sacma  konu    bana gore  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
 Haha reis haklı  :D