Hoşgeldin Misafir

Öneri THS Konuları fovorilere ekleme

Forum hakkında öneriler

mawt

4 Mar 2022
2,250 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı akşamlar ths ailesi sevgili değer hocalarım abilerim aklıma takılan yapsak daha iyi olur dediğim bir husus var açmış olduğumuz konuları favorilere ekleme gibi birşey yapsak nasıl olur gün içinde foruma giriyorum konulara bakıp fazla zamanım olmuyor gün içinde beğendim konular oluyor ama akşama unutuyorum bulamıyorum böyle birşey yapsak nasıl olur cevaplarsanız sevinirim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı akşamlar ths ailesi sevgili değer hocalarım abilerim aklıma takılan yapsak daha iyi olur dediğim bir husus var açmış olduğumuz konuları favorilere ekleme gibi birşey yapsak nasıl olur gün içinde foruma giriyorum konulara bakıp fazla zamanım olmuyor gün içinde beğendim konular oluyor ama akşama unutuyorum bulamıyorum böyle birşey yapsak nasıl olur cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı akşamlar sağ üstte yer işaretlerine ekle var oradan yapabilirsin hocam