|
rica ederimTeşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Üstad yönetim paneline giriş yaparken kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz bu script benim için çok önemli gerçekten yarımcı olursanız çok sevinirim.rica ederim
Üstad yönetim paneline giriş yaparken kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz bu script benim için çok önemli gerçekten yarımcı olursanız çok sevinirim.
<?php
function sifrele($pswd,$salt="xy") {
return hash("whirlpool",crypt(hash("sha512",$pswd.hash("haval256,5",$salt).hash("sha256",$pswd)),substr(md5($salt),16,18)));
}
echo $sifre = sifrele('31313131');
// Şifre : 31313131
Dip Not : kodların içerisinde yasaklı admin şifreleri vardır. onları kullanmamaya özen gösterin. Aşağıdaki şifreleri kullanmadan şifre oluşturunÜstad yönetim paneline giriş yaparken kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz bu script benim için çok önemli gerçekten yarımcı olursanız çok sevinirim.
Eline sağlıkSistem wekayazilim in sistemidir. İçerisinden SQL ve tüm dosyaları mevcuttur.
Kuruluma başlamadan önce aşağıdaki özelliklerin sunucunuzda olup olmadığını kontrol ediniz.
PHP sürümü en az 7.2 olmalı
ModSecurity kapalı olmalı
Linux hosting olmalıdır.
Tema klasörü içindeki dosyaları hostinge attıktan sonra sitenize tarayıcı üzerinden giriş yapınız. Eğer php sürümü ve ioncube sürümü uygunsa site direk kurulum sayfasına yönlenecektir.
1.adımda sitenin çalışması için gerekli olan izinler ve bileşenlerin doğru olup/olmadığı kontrol ediliyor. Buradaki herşey doğru olmadığı sürece ikinci adıma geçiş yapılmamaktadır.
2.adımda hosting yönetim paneli üzerinden mysql veri tabanı oluşturup ilgili alanları doğru şekilde doldurup sonraki adıma geçmek için tıklayınız.
Cpanel üzerinden mysql veri tabanı nasıl oluşturulur. -> https://www.sitenikur.com/cpanel-mysql-veri-tabani-olusturma
2.1 Eğer bir önceki adımda db bilgilerini doğru girdiyseniz sizden db.sql dosyasını phpmyadmin üzerinden yüklemenizi isteyecektir.
Cpanelde phpmyadmin üzerinden sql dosyası nasıl yüklenir. -> https://www.sitenikur.com/cpanel-phpmyadmin-uzerinden-veri-tabani-nasil-yuklenir
3.adımda yönetici bilgilerini girmeniz gerekiyor. Bilgileri girip kurulumu tamamlamak için tıklayınız.
4.adım kurulum tamamlanmış olacaktır. Eğer kurulum klasörü otomatik silinmediyse manuel olarak mutlaka siliniz.
Demoyu localhost tan ekran görüntüsü alarak ekledim.
Demo : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Download : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ğıdaki vereceğim kodları yaz oraya ve çalıştır.
üstad çok anlamadım kodlama bilgim pek yok bana yardımcı olma şansın varmıdır? uzaktan bağlantı kurup 2 dakikada kurulum sağlasanSonra sifre.php diye dosya oluştur aşağıdaki vereceğim kodları yaz oraya ve çalıştır.
Kod :<?php function sifrele($pswd,$salt="xy") { return hash("whirlpool",crypt(hash("sha512",$pswd.hash("haval256,5",$salt).hash("sha256",$pswd)),substr(md5($salt),16,18))); } echo $sifre = sifrele('31313131'); // Şifre : 31313131
Sonra ekrana gelen şifrelenmiş şifreyi wk_sonuclar tablosundan wk_pass değeri ile yer değiştir. Yeni Şifren Şifre : 31313131
demoya b akalımSistem wekayazilim in sistemidir. İçerisinden SQL ve tüm dosyaları mevcuttur.
Kuruluma başlamadan önce aşağıdaki özelliklerin sunucunuzda olup olmadığını kontrol ediniz.
PHP sürümü en az 7.2 olmalı
ModSecurity kapalı olmalı
Linux hosting olmalıdır.
Tema klasörü içindeki dosyaları hostinge attıktan sonra sitenize tarayıcı üzerinden giriş yapınız. Eğer php sürümü ve ioncube sürümü uygunsa site direk kurulum sayfasına yönlenecektir.
1.adımda sitenin çalışması için gerekli olan izinler ve bileşenlerin doğru olup/olmadığı kontrol ediliyor. Buradaki herşey doğru olmadığı sürece ikinci adıma geçiş yapılmamaktadır.
2.adımda hosting yönetim paneli üzerinden mysql veri tabanı oluşturup ilgili alanları doğru şekilde doldurup sonraki adıma geçmek için tıklayınız.
Cpanel üzerinden mysql veri tabanı nasıl oluşturulur. -> https://www.sitenikur.com/cpanel-mysql-veri-tabani-olusturma
2.1 Eğer bir önceki adımda db bilgilerini doğru girdiyseniz sizden db.sql dosyasını phpmyadmin üzerinden yüklemenizi isteyecektir.
Cpanelde phpmyadmin üzerinden sql dosyası nasıl yüklenir. -> https://www.sitenikur.com/cpanel-phpmyadmin-uzerinden-veri-tabani-nasil-yuklenir
3.adımda yönetici bilgilerini girmeniz gerekiyor. Bilgileri girip kurulumu tamamlamak için tıklayınız.
4.adım kurulum tamamlanmış olacaktır. Eğer kurulum klasörü otomatik silinmediyse manuel olarak mutlaka siliniz.
Demoyu localhost tan ekran görüntüsü alarak ekledim.
Demo : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Download : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tamam çözdüm oldu. Teşekkürler.şifre php çalıştırdım ancak database yi güncellemedi. wk_pass kısmına manuel olarak nasıl yazabiliriz. Bir türlü admin panele giremedim.
rica ederimtamam çözdüm oldu. Teşekkürler.
rica ederimTeşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye