Hoşgeldin Misafir

Script İstek Ticaret Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet3416

9 Kas 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm Arkadaşlar şu anda ücretsiz çok profesyonel bir Ticaret Teması buldum çalışıyor ama kategori ve ürün sayfaları yok bunları yapmakla uğraşmak istemiyorum. ben ücretsiz host kullanıyorum dolayısıyla php sürümü değiştirilemiyor. o yüzden diğer scriptleri kulllanamıyorum. bana ucuz yollu tam teşekküllü bir e ticaret scripti önerisi olan var mı ya da elinde olan. ücretsiz host da çalışması lazım.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm Arkadaşlar şu anda ücretsiz çok profesyonel bir Ticaret Teması buldum çalışıyor ama kategori ve ürün sayfaları yok bunları yapmakla uğraşmak istemiyorum. ben ücretsiz host kullanıyorum dolayısıyla php sürümü değiştirilemiyor. o yüzden diğer scriptleri kulllanamıyorum. bana ucuz yollu tam teşekküllü bir e ticaret scripti önerisi olan var mı ya da elinde olan. ücretsiz host da çalışması lazım.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ticaret scripti kullanırken, güvenilir ve güncel bir platform tercih edin. Mobil uyumlu, kullanıcı dostu ve güvenlik sertifikaları olan scriptleri seçin. Ayrıca, ödeme entegrasyonları ve müşteri desteği özelliklerine dikkat edin.

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,213 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben ücretsiz Sertifikalı Hostla 25 senedir ürün satıyorum, gereksiz yere para dökmeye gerek yok. Her şeyin çözümü vardır. Yeter ki iste.
25 senedir ürün satıyorsun bi cips parasına cpanel host alamadın mı garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...