Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Ticico E-TİCARET Script Desteği

yunusevo01

3 Ağu 2019
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Ticico e-ticaret scriptini kurdum ödresimeme sayfasının en sonunda altta resimde belirttiğim gibi sepette ürün yok hatası alıyorum bir de shopieri kurdum fakat online öde kısmına basınca herahngi bir işlem yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim

resim

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Ticico e-ticaret scriptini kurdum ödresimeme sayfasının en sonunda altta resimde belirttiğim gibi sepette ürün yok hatası alıyorum bir de shopieri kurdum fakat online öde kısmına basınca herahngi bir işlem yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim

resim

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ticico E-Ticaret Script'in destek alınması için resmi forum veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Ayrıca, güncel dokümantasyon ve topluluk forumlarında çözüm arayabilirsiniz.