|
Ellerine Sağlık![]()
DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Winrar tekrar yüklemeyi dener mısın ?s.a üstad bu arşivler winrardan çıkarırken bir çok dosyada hata veriyor arşivmi bozuk yoksa winrar sürümden dolayımı
Hangi zip hata veriyor 3 mu 2 miWinrar tekrar yüklemeyi dener mısın ?
Bende değil arkadaşda veriyor bende şimdi test ediyorum bildirecemHangi zip hata veriyor 3 mu 2 mi
Hiç bir sorun yok hocam test ettim. Winrar tekrar yüklerse sorun ortadan kalkacaktır.Tek tek çıkarma yapacam şimdi telefon deposuna
Yada hatalı dosyayı tekrar indirmeli yarım indirmiş ola bilirHiç bir sorun yok hocam test ettim. Winrar tekrar yüklerse sorun ortadan kalkacaktır.
Birde winrar sorunu oluyor. Bazen rardan çıkarırken hata veriyor tekrar yükleyince winrar düzeliyor.1 GB üstü olduğu için bölme değilde parça parça zipledim hatalı olması biraz tohaf olurdu cogunlukla PC de virüs yada trojen olursa zip dosyasına da bulaşıyor o yüzden hata vere biliyor çoğunlukla tarayıcı yapıyor zip dosyasini tam indirmiyor yarıda tamamlandı diyor ama zip açınca hazarli uyarısı veriyor
evet buda olabilir.Yada hatalı dosyayı tekrar indirmeli yarım indirmiş ola bilir
teşekkürler![]()
DEMO