Hoşgeldin Misafir

TikTok Yükselen Değer

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
200.gif

Selamlar Dostlar Bugün ki olan konum TİKTOK üzerinde Zamanında Musically adında çıkan şimdilerde tiktok adına sahip bu uygulama her geçen gün büyüyor ve dev bir pazar ağı oluşturuyor tahminlerime göre 1 2 sene içinde facebook instagram gibi mecraları reklam payı olarak geri de bırakacak eğer ticari biz zekanız olduğunu düşünüyorsanız tiktok a saldırmak en mantıklı karar gibi gözüküyor --

tt-sg-article-cover-7dc2e3edac2936fab0a719fbc223a2a1.gif

ortalama bir kullanıcı istatistiklere göre günde 38 dakikasını ayrıyor reklamlarını üstlendiğim e ticaret firmaları ile tiktok a giriş yaptık reklamlardan çok iyi geri dönüşler aldık ama minimum reklam ücreti 1 gün için 200 tl olması ile beraber getirisi az gibi gözüktü aldığımız geri bildirimler ve satışlar bizi etkiledi beklemiyorduk açıkçası--
ScentedUnawareJabiru-size_restricted.gif

ben bile TİKTOK a içerik üretme sürecine girdim diyebilirim onu açık ve fenomen olmak kolay bir piyasa  Özellikle Halkımız aptal olduğu için çok fazla getiriniz olabilir -

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
squadfire' Alıntı:
biz anca tiktok  vurup satalım millet 2 hareket yapıp ünlü olsun ne olucak halimiz

Sende popo salla  :D

vallahi beni de ünlü yaparlar aklıma girmeyin :D :D :D      
OrganikPiskos' Alıntı:
squadfire' Alıntı:
biz anca tiktok  vurup satalım millet 2 hareket yapıp ünlü olsun ne olucak halimiz

Hesap varsa alırım :D

şuan vurmuyorum vurursam salarım :heart: